Få hjelp til å legge membran i Tromsø

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Tromsø? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Tromsø

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Tromsø? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Tromsø

Oppussing gulv på vaskerom

9014TROMSØ

Utbedre gammelt betonggulv 11 m2 til dagens våtromsstandard med membran og linoleumsbelegg.

Renovering av badegulv

9010TROMSØ

Ønsker tilbud på renovering av badegulv. Arbeidet går utpå. - legge avretting og varmekabler - membran duk - fliselegging Riving og klargjøring kan jeg gjøre selv. Om badet: 10 kvm Gulv fliser og med flise på vegg 10 cm som membran kan legges opp til En sluk i dusj Må utføres etter gjeldene regelverk for våtrom

Våtromsbelegg

9027RAMFJORDBOTN

Hei! Vi har kjøpt oss hus og må lage et nytt bad. Om dere kan hjelpe med deler av dette prosjektet, så ta gjerne kontakt. Vi har ganske stram økonomi og ønsker gjøre så store deler av jobben selv, der det ikke innvirker våtromsgarantien/husforsikring. Kan snakkes mer på befaring om hva som er mulig, men i grunnen tenkte vi rive vegger/gulv som er der nå og lager nye stammer til vegger/gulv som vi levner åpen for deres installering av rør og våtromsmembran. Vi tar hånd om evt søppel som blir. Mer spesifikk informasjon: - Badet er sirka 2.25m x 3.25m stort. Er innlagt vann og sluk allerede da dette er vaskerom per dags dato. - Vegghengt dusjtoalett (gjerne innbyggd i veggen) og ønsker ha et separat dusjhode ved siden av toaletten så man kan vaske seg med varmtvann etter besøket. Plaseringen på doen blir mer eller mindre rett ovenfor doen i kjelleretasje så forhåpentligvis blir avløpsledning enklere å ordne. - Ønsker helst ha trepanel på baderomsveggene, så vi trenger hjelp å legge våtromsmembran under (evt. baderomsplater) - Vann/avløp for vaskemaskin (finnes allerede på rommet) - Elektrisk gulvvarme (kan vi evt. legge selve) - Flis på gulv (vi kan gjerne legge den om det lar seg gjøres) - Dusj ved siden av vaskemaskinen - Vanlig enkel vask - Ledningene til varmtvannstank som nå står på badet må plomberes, så vi kan fjerne den. Vi har kjøpt en ny stor varmtvannstank for hele huset som må kobles inn. Den kommer stå i underetasje og erstatte den som allerede står der. - Til sist ønsker vi legge opp vann/avløp for et ekstra kjøkken i huset Adresse: Andersdalvegen

Legging av membran på bad.

9007TROMSØ

Ønsker tilbud på legging av våtromsmembran på nytt badegolv med golvplater. Det skal være betonginnstøpte varmekabler og fliser på topp. Det er nedsenket dusjnisje med rennesluk i et hjørne. Det skal være et vegghengt toalett med avløpsrør ved ene vegg. Membran legges med oppbrett på vegg. Mål rom : 1,80x1,80 m. Ønsker tilbud på membran og tilhørende arbeid. Arbeid utføres etter avtale ca februar 2024.

Våtrom- tiltak i forhold til sertifisering/våtromsnormen

9020TROMSDALEN

Jeg totalrenoverer badet mitt og trenger noen som kan legge våtromsmembran og sørge for nødvendig sertifisering.

Renovering av vaskerom

9007TROMSØ

Riving av eksisterende våtromsbelegg på gulv, legging av nytt belegg med membran på gulv. Flytting av veggmontert vask og opplegg for vaskemaskin. Rommet er ca. 4,2 kvm. Ønsker jobben gjort raskt.

Siste evalueringer
Legging gulvbelegg vaskerom 10m2

La gulvbelegg på ferdig avrettet gulv med sluk. Resultatet ble kjempebra, god jobb rundt sluken. Var både utvendige og invedige hjørner i rommet. Kom til avtalt tid, ingen overaskelser på regningen, alt bra! Anbefaler gjerne videre. Morten Aas Svendsen

Feb. 2014
M

Morten Aas om Oddvars Belegg & Fliselegging

Tromsø
Avretting av murgulv i kjeller.

Jeg er meget godt fornøyd med jobben som ble gjort. Gulvet ble som ønsket og jevnt nok til å legge isolasjonsplater og parkett. Er også meget godt fornøyd med firmaets villighet til å ferdigstille til avtalt pris selv om det påløp ekstra utgifter.

Sep. 2013
R

Roy om JB SOLLI INVEST AS

Tromsø
Oppbygging/renovering av bad

BB opplevd som seriøse og samarbeidsvillige. Noen skjær i sjøen og overraskelser bygningsmessig underveis, men aldri noen uklarheter. Ryddig! Litt trøbbel med elektriker og rørlegger, men BB samordnet og løste dette. Ferdig litt over tiden.

Aug. 2013
T

Thomas om BYGG BYGGERNE AS

Tromsø
Renovering av bad

Er meget godt fornøyd med utført arbeid. . Vil takke Frode for godt samarbeid i prosessen fram mot ferdig bad. Gode og fornuftige løsninger blei valgt og resultatet blei det badet jeg ønsket meg! Hilsen Geir Lotre

Mars 2013
U

UNKNOWN om FRODES BYGGRENOVERING AS

Tromsø
Delrenovasjon av lite bad som har dårlig lagt membran.

Tok oppdraget og fullførte det raskt og var veldig serviceinnstillt.

Okt. 2012
P

Petter om PLAN & BYGG TROMSØ AS

Bardu
Badegulv oppussing

Kom som avtalt og gjorde en fantastisk rask å effektiv jobb..

Sep. 2011
A

Anders om J M Hansen Installasjon AS - Avd. Tromsø

Nordkjosbotn