Få hjelp til å legge membran i Haugesund

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Haugesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Haugesund

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Haugesund? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Haugesund

Tette betongdekke

5515HAUGESUND

Terrasse oppå garasje, støpt. Det har begynt å komme saltutslag i taket inni garasjen. Ønsker et dekke på terrassen som hindrer vanngjennomtregning. Ca. 20m2 Er tredekke nå. Åpen for fliser og membran eller lignende som jeg kan legge tredekke oppå. Viktigste er at ssltutslaget i garasjen blir borte.

Utbedring membran rundt sluk, og nye silikon fuger. Mulig montere nye deler i sluk for å heve denne.

5519HAUGESUND

Jeg trenger at det utbedres membran rundt sluken på bad. Samt at det fuges på ny i hjørner i dusjen. Gamle fuger er fjernet. Sluken er en Serres Vieser fra 2002. Den er montert litt lavt, så en forhøynings ring er sikkert lurt å montere.

Avretting masse på gulv + membran

5514HAUGESUND

Jobben er å først legge varme matte og så påføre avretting masse + membran + fliser på bade roms gulv

Flislegging og membran på bad

5521HAUGESUND

Hei. Jeg trenger noen som kan legge fliser og membran på et bad på 2,5 kvadratmeter. Det skal være baderomsplater på veggene så det er kun gulvet det er snakk om.

Fikse fall og flislegge gulv

5538HAUGESUND

Har overtagelse på nytt hus 9.okt. Trenger da noen til å komme å fikse et lite bad og et lite vaskerom, ikke total renovering. Ønsket at håndtverker kommer uke 42. BAD (ca 7kvm) Badet er ferdig revet når håndtverker kommer, det vi trenger hjelp til er å lage fall i gulv og membran og lage en ny dusj nisje/sone som er felt 1-2cm ned. Vil ha fliser og mosaikk. Flisene og mosaikken kjøper vi og det vil ligge i huset. Videre skal det komme våtromspanel som vi legger selv. Vaskerom (ca 4kmv) Vaskerom vil og være ferdig og klar til å lage fall og nye fliser. Der og skal vi ha våtromspanel. Så både badet og vaskerommet trenger vi hjelp til membran, fall og fliser. Rørlegging BAD Flytte vannrør ( til servanten) fra en vegg til en annen, ca 2 meter. Ønskelig å få vegghengt toalett, på samme posisjon som do ligger på nå eller vri den 90 grader på nabo veggen om det går. ny varmtvanstank med ekspasjonstank trenger vi på vaskerommet.

Reprasjon av bad/dusjsone

5516HAUGESUND

Har dusjkabinett akkuratt nå med slange til sluk. Ønsker befaring for reprasjon av baderom. det er en del løse fliser/sprukne fuger i dusjsone

Siste evalueringer
Oppussing av bad

Ønsker gjerne å benytte Conrad igjen.

Juni 2019
Ø

Øystein om RØR-TEK AS

Haugesund
Membran bad 9kvm

Fleksibel, pålitelig og pent utført arbeid.

Juli 2016
C

Christian om DIMA MURERFIRMA AS

Haugesund
Forespørsel/befaring for renovering av bad

Rørleggermester Olsen er profesjonell, pålitelig, presis og hjelpsom, han svarer på telefon/eposter veldig raskt og gjør avtalt arbeid til avtalt pris. Anbefales på det sterkeste.

Juni 2015
U

UNKNOWN om Rørleggermester Olsen AS

Haugesund
Flislegging ca 120m2 enebolig

Glimrende utført jobb til avtalt tid og pris! Hadde flere inne for å se på jobben. Dima var den eneste som tok seg god tid til å komme med forslag til løsninger rom for rom, og som oppriktig ønsket at jeg skulle bli fornøyd. Under utførelsen jobbet de lange dager for å holde skjema, og kom i mål til avtalt tid. Bra kvalitet, god pris, og jeg er totalt sett meget fornøyd med jobben. Kan trygt anbefales.

Feb. 2014
K

Kjetil Veslestøl om DIMA MURERFIRMA AS

Haugesund
bad 3 m2

Vi har fått lagt membran og fliser på baderomsgulvet. Er svært fornøyd med jobben, som ble gjort effektivt til avtalt pris og tid.

Okt. 2012
J

Jeanette Vold om HAUGALAND MUR OG FASADE AS

Haugesund
Oppgradere bad

Dette var en meget positiv opplevelse. Alle handverkerene var meget dyktige og utførte jobben med stil. De holdt meget god orden og utførte også arbeid som de strengt tatt ikke behøvde. Kommunikasjonen var upåklagelig. Anbefales!!

Juni 2012
S

Synnøve om BILFINGER IS NORWAY AS

Haugesund