Få hjelp til å legge membran i Melhus

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Melhus? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Melhus

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Melhus? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Melhus

Lage bad i 2. etasje

7228KVÅL

Vi har et bad i 1. etasje som vurderes rives pga dårlig tilstand. Vi ønsker å etablere et bad i 2. etasje først. Rommet vi ønsker omgjort til bad er 240x240 cm med full takhøyde + en tilstøtende bod med skråtak på 98x129 cm (150 cm til taket innerst mot skråtaket). Rommet har sikringsboks som ønskes flyttet til veggen på utsiden. Vi vil vurdere flere alternativer mot pris: 1) Flis på vegger og gulv. 2) Baderomsplater på vegger, flis på gulv. 3) Baderomsplater på vegger, gulvbelegg på gulv. Vi ønsker elektrisk gulvvarme. Vi ønsker at badet skal ha vegghengt toalett og dusjhjørne og muligens også badekar.

Membran og flislegging på baderom

7224MELHUS

Vi skal i løpet av høsten pusse opp badet, og begynner nå med å hente inn pristilbud for å få ett ca estimat på kostnaden. Jobben vi mangler tilbud på er membran, flislegging og støp av gulv med fall. Bedriften må være våtromsgodkjent og utstede dokumentasjon på utført arbeid. Baderommet ligger i andre etasje og har en grunnflate på 6kvm. Det blir utstyrt med en dusj, vegghengt toalett og baderomsinnredning med enkel servant. Vi ser for oss 60x60 flis på gulv og vegger. Innkjøp av flis ordner vi med selv før oppstart. Legger ved oversiktsbilder av badet.

Avrette og flislegge dusjhjørne på nytt

7224MELHUS

Eksisterende dusjhjørne har feil fall. Ønsker riktig fall, membran og nytt belegg. Flis, mikrosement andre forslag? Kant/hevet flislagt list langs gulv: 10 cm bred 9cm høy Dusjhjørne (uten kanten): 1,23 m lang 75 cm bred Arealet er 1m2 med kanten og 0,9 m2 uten kanten (om en avretter på nytt i «kummen» og forhøyer sluk🤷🏼‍♂️)

Mikrosement på bad

7224MELHUS

Ønsker tilbud på mikrosement på flislagte vegger og gulv på bad. 4,5 m2.

Flislegging bad

7224MELHUS

Trenger pris og hjelp til smøring av membran og flislegging på 6,4 m2 bad, gulv og vegg. Har materiellet som trengs.

Flislegge et nytt bad

7227GIMSE

Ønsker bistand til membran og flislegge et helt nytt bad på 11kvm. Samt få lagt fall i dusj.

Siste evalueringer
Gulv bad.

Ryddig, rask med å svare, grei pris og bra arbeid.:)

Nov. 2018
F

Frank om BYÅSEN MURSERVICE AS

Melhus
påbygg av bad og inngangsparti

Jeg har bygget et påbygg på huset på ca 30 kvadrat med nytt bad, som be bygget sammen med det orginale badet og nytt inngangsparti. De gjorde hele jobben fra grunnarbeid til bygget sto færdig. Veldig trivelige å flinke karer. Jeg er meget fornøyd

Mai 2015
R

Reitan om BYGG & SERVICE JAN KUCHARSKI

Melhus
Flislegge 20 kvm utendørs veranda

Bra utført jobb til avtalt pris. De kom med forslag til løsninger underveis som ble veldig bra. Hyggelige håndtverkere. Vil anbefale firmaet til andre.

Aug. 2014
C

Christian om NOVA BYGG AS

Melhus
Totalrenovering bad

Dyktige handverkere som har gjort bra grunnarbeid og med fin finish. Prismessig på linje med andre og levert etter tilbud. Har litt å hente på kommunikasjon, ofte vanskelig å få tak i de på kontoret og responderer tregt på mail. Alt i alt positivt.

Aug. 2013
S

Svein Erik om Byggmester Hofstad AS

Melhus
Gammelt kjøkken skal bli bad

Gaula Elektro er absolutt til å anbefalle. Dem kontaktet meg, og jeg fikk en samlet pris med både snekker og elektrikkerjobb.

Mars 2013
J

Jørgen Kristoffer om Gaula Elektro AS

Hovin i gauldal