Få hjelp til å legge membran i Sandefjord

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sandefjord? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Sandefjord

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sandefjord? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Sandefjord

Membran og flislegging

3244SANDEFJORD

Etablere membran og flislegger bad gulv og vegger flislegger Vindussmyg. Boks til varmtvannstank flislegges badet er 5,9 kvadrat

Murer og flislegger søkes til renovering av bad

3222SANDEFJORD

Jeg søker etter en erfaren entreprenør til å utføre murer- og flisleggerarbeid, der inkludering av egen rørlegger kan vurderes for å forenkle arbeidet for arbeidstageren. Arbeidet innebærer følgende oppgaver: Støping rundt nytt sluk med nedsenkning av dusjsonen. Støping av nytt gulv med installasjon av varmekabler (elektriker er bestilt). Påføring av membran på både vegger og gulv for vanntetting. Flislegging av gulv og vegger. Prosjektdetaljer: Tidsperspektiv: Raskest mulig, leiligheten er ikke bebodd. Gulvareal: Ca. 6,7 kvadratmeter. Veggareal: Ca. 18 kvadratmeter. Eventuelle justeringer eller tillegg til denne beskrivelsen kan diskuteres ved kontakt.

Støp av gulv og membran

3160STOKKE

Skal pusse opp badet og he lyst å gjøre det meste selv, men vil ha noen til å legge membran så jeg får det godkjent og dokumentert. Er snakk om et bad på 5 kvm.

Bygge hybel i enebolig

3219SANDEFJORD

Jeg trenger noen som kan komme på gratis befaring. Jeg ønsker å gjøre om halvparten av kjelleren til leilighet. Da må det bygges ny inngang, fiksing av hage, bad, kjøkken, veranda, bytte kjellervinduer og alt annet som kommer med.

Utett bad

3239SANDEFJORD

Utett bad. Trenger ny membran i dusjrommet. Ønsker også å pigge opp gulvet og legge fliser. Vi har også et ekstra dusjrom som vi ønsker plugget.

Flislegging av gulv vaskerom kjeller.

3220SANDEFJORD

Vi skal flislegge vaskeromsgulvet i kjelleren, ca 8,3 kvm. Vi har flisene selv, og ønsker pris på grunnjobben (avretting, membran og flislegging m oppkant mot vegg). Må ha fagbrev og våtromssertifikat.

Siste evalueringer
Avrette kjellergulv

Flott utført arbeid. Avtaler holdt til punkt og prikke. Anbefales.

Mars 2016
E

Espen om MURERFIRMA BERGE & GJERTSEN AS

Sandefjord
Oppussing av bad.

Jobben ble godt gjennomført med hyggelige og flinke håndtverkere som en kunne diskutere løsninger med, og som også kom med innspill om mulige løsninger. Veldig greie å forholde seg til gjennom hele prosessen. Anbefaler de gjerne.

Des. 2015
O

Odd-Tore om Møller Håndverk & Eiendom As

Sandefjord
* Fortsatt ledig: Bytte gulv på badet

Utført arbeid som avtalt

Okt. 2015
K

KULWINDER KAUR om FAG GRUPPEN AS

Sandefjord
Flislegge badegulv

En hyggelig mann som gjorde en meget god jobb

Aug. 2015
R

Rikke om LUMI BYGG AS

Sandefjord
Flislegging gulv bad/vaskerom

Veldig bra og fint utført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Virkelig en bedrift jeg vil anbefale. Mvh Linn

April 2015
L

Linn om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Pusse opp og utvide bad

Snekkerne jobbet kjempebra! Slet med fall mot sluk i dusj og måtte gjøre det om igjen flere ganger. Ble ok til slutt, men venter enda på papirene. Ingen sure miner heldigvis! Hyggelige folk!

Nov. 2014
M

Monika om Per Abrahamsen A/S

BAD: Avrettingsmasse på gulv og fliser på gulv og vegger

Jeg gav vist tilbakemelding på feil andbud ser jeg, så tilbakemeldingen på denne ligger under:"Flislegging av vaskerom" Jeg er ihvertfall veldig godt fornøyd med jobben og gir en klar fem stjerner til denne bedriften!

Aug. 2014
V

Vegard om PROFF BYGG VESTFOLD AS

Sandefjord
Badegulv ink. støp, overliggende membran og flislegging

Jobben ble godt utført i henhold til avtale. På bakgrunn av jobben med gulvet, valgte vi å også gi Mur & Fasadearbeider jobben med membran og fliser på vegg. Etter noen uker oppdaget vi en sprukket gulvflis, som ble byttet uten kostnad. Kan anbefale

Nov. 2013
U

UNKNOWN om Mur & Fasadearbeider AS

Stokke
Nytt bad

Des. 2011
L

Liv om SØRUM I O ODD GUSTAV SØRUM

Sandefjord
Nytt Bad

Jobbe ble meget bra gjort, var ikke den billigste. Men alt ble tatt gjort meget bra. Anbefales. Men etter at bade er ferdig og man prøver og ringe personen som var ansvalig, så svare de ikke på teklefonen og ringer heller ikke opp igjen.

Juli 2011
B

Bjørn om Gran VVS AS

Stokke