Få hjelp til å legge membran i Lyngdal

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Lyngdal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Lyngdal

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Lyngdal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Lyngdal

Utskifting av membran og fliser på en ca 7,5 m2 (ca. 5,5 X ca 1,35 m) betongveranda.

4580LYNGDAL

På Bygården har vi noen betongverandaer. På en av disse er det nå lekkasje slik at det trenger vann inn i bygget. Vi ønsker tilbud på å utbedre lekkasjen. Vi har hatt samme problemet på noen av de andre verandaene. Der har man revet alt ned til betongen og så lagt på ny membran og fliser. Ca halvparten av rekkverket rundt verandaen består av rør. Resten er betong belagt med fliser. Verandaen ligger i 4. etasje. For dem som ønsker å gi tilbud ber vi om at det i tilbudet oppgies garantitid og referanser.

Legging av gulvbelegg i bad (4,2 kvm.)

4580LYNGDAL

Hei, jeg lurte på hvor mye prisen skal bli for å legge gulvbelegg på en 4,2 kvm bad. Vi tenkte å legge belegget over fliser. Går det an å legge belegget over fliser bare? Hva slags forarbeid må det bli. Hva slags håndverker trenger jeg? Her er det ingen gulvlegger kryss jeg kan sette på, så krysse jeg snekker og andre som kan være relevante.

Utskifting membran

4580LYNGDAL

Det er lekkasjer i garasjeannlegg og Ca 200 Kvadrat meter med betongdekke og membran må skiftes ut. Vurderer fliser på toppen av ny membran.

* Fortsatt ledig: Fjerne fliser, legge nye med varmekabler, sluk og membran

4580LYNGDAL

Har et flisgulv på et bad. Har fått vannlekkasje der, mest sannsynlig pga sprekk i sluk. Ble lagt nytt gulv oppå gammelt gulv for to år siden, da rørleggere mistenkte at vannlekkasjen var pga ødelagt membran. Ønsker å få fjernet gammelt gulv, lagt nytt gulv med ny membran og sluk, evt nye varmekabler hvis det også må fjernes. Hvis det er mulig, ønskes bare bytte av sluk, men tror ikke dette lar seg gjøre. Ønsker pris inkl. arbeid og materiale.

Garasje som skal gjøres om til en leilighethybel

4580LYNGDAL

Jeg har en garasje som har innvendige mål: 5.7 meter x 7.2 meter. Jeg ønsker at denne skal gjøres om til en leilighet-hybel. Her følger en liste, over hva jeg ønsker: Materiale og arbeid som kreves for å gjøre garasjen til en godkjent utleie enhet, dette inkluderer: - Kloakk og avløp for bad-wc og kjøkken kobles til eksisterende avløpsrør som går ned i garasjen (se bilde) - Vann tilførsel til kjøkken og bad, fra nabo leilighet (se bilde) - Downlights på samtlige rom (4 på hvert soverom, 4 på bad, 4 på kjøkken, 8 i stue, er et forslag) - Et eget sikringskap, med undermåler (det er allerede et sikringskap i garasjen, mangler bare en del komponenter, se bilde) - En ytterdør, 4 innerdører og 4 vinduer monteres i henhold til tegning.( legg merke til at bakkenivå der vinduer skal monteres er ca 2 meter høyere enn på fremsiden, så litt graving må regnes med) - Nødvendig isolasjon til samtlige vegger, og til gulv for å unngå kaldt gulv. - avtrekksvifte til bad og kjøkken - Minimum 2 stikkontakter hvert soverom, 2 på kjøkkenet, og 1 på hver vegg i stue (4 totalt i stue) - Parkett på soverom, stue og kjøkken. - Fliser baderomsplater på bad - Varmekabler i gulv på bad, og begge soverom - Hvitmalt panelplater til samtlige vegger, unntatt inne på badet. - Lister - ved ovn inkl. montering - Kjøkken innredning - Baderomsinnredning Ønsker en "nøkkel i døra ferdig" pris. For spørsmål, ring 99646966

Flislegging av bad

4580LYNGDAL

Skal pusse opp badet og flislegge gulv og vegger. Trenger en fliselegger som kan legge membran og sette opp fliser p&aring; vegger og gulv.<br/> Badet er 6,2 m2 Og har 1 vindu p&aring; 850x850mm + 1 d&oslash;r.<br/> &Oslash;nsker fastpris p&aring; denne jobben.