Membran i Moss

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Membran i Moss

Murmester Jens Aksel Christiansen AS

Murmester Jens Aksel Christiansen AS eies og driftes av Jens Aksel Christiansen som har erfaring fra mur og flisfaget helt fra 1996 og er i dag 3 ansatte.Vi utfører alle typer oppdrag innenfor mur, puss, flis, skifer og montering av ildsteder/peiser men spesialfeltet er rehabilitering av bad og våtrom der vi utfører alle bygningsmessige arbeider selv og henter inn tjenester for vvs og elektro.

Des. 2021

Mebran bad nytt hus

"Jobben ble gjort etter avtalt tid og pris. Jobben med flisene var veldig bra."
A
André
Larkollen
Murmester Jens Aksel Christiansen AS

NOR-MAK BYGG AS

Vi er bedrift som driver med totall oppussing arbeid både store og små projecter i mange år.Vi samarbeder med flere bedrifter!El. bedrift,rørlegger bedrift,membran bedrift.. Betyr vi tilbyr en komplet pakke!

Okt. 2021

Støpe/avrette gulv, legge membran og flis alt gulvbelegg

"Bra pris, ryddig, kommer som avtalt, løsningsorientert, bra jobb."
T
Tor
Rygge
NOR-MAK BYGG AS

Murmester Petter Storm

Over 45 år i bransjen. Begynte i Lære 1973. Murmester fra 1986 Har godkjenninger på flere områder. De siste 20 år med fortrinnsvis våtrom. Ca 700 bad i Østfold. Gjør det meste i mur og puss. 0gså skifer og naturstein Murt peis. ved og peis ovns montering osv. Fliser på alle underlag, ute og inne. Flytsparkling

April 2021

Baderomsgulv

"Godt utført"
M
Mads
Moss
Murmester Petter Storm

IPro Eiendomsservice AS

I IPRO BYGG AS stiller vi høye krav til oss selv og våre samarbeidspartnere. Målet er alltid at kunden skal bli fornøyd med prosessen og det endelige. Ipro bygg as ble etablert i 2014. Vi er totalleverandør av tjenester innenfor bygg med konkurransedyktig pris og kvalitets-garanti. Ipro bygg as består av 2 avdelinger: - Bygge avdeling. - Arkitektur avdeling. Vi tar ansvar for deres prosjekt alt fra ide til realisering. Vi tegner deres ideer, levere søknad til kommune for å få bygge tillatelse. D...

Se mer
Mai 2021

Pusse opp bad

"Total renovering av bad. Badet ble ferdigstilt nesten 1 mnd etter hva vi avtalte i kontrakten. Følte meg som kunde veldig lite viktig da jeg ble fortalt at en av grunnene til forsinkelsen av mitt bad var at de hadde fått en viktig kunde i Fredrikstad..."Se mer
M
Monica
Slåstad
IPro Eiendomsservice AS

B.A MUR OG FLIS AS

4.6 (21)

Vi er et mure firma med lang erfaring i murbransjen . Vi driver Alt innom muring og flis ,skifer bellegningstein kant stein graving i samarbeid med øst-riv as Plate på mark ,ring mur garasje gulv , fasade puss ,støtte mur . Det er bare å ringe oss så kan vi utføre den arbeid du er ute etter? Mvh oss i B.A mur og flis as

Mars 2021

Trenger flislegger til å legge membran og fliser på bad på størrelse ca 3,1kvm.

"Trivelige folk det var lett og forholde seg til. Leverte et flott stykke arbeid innen avtalt tid. Anbefales 👌"
A
Arne Daniel
Moss
B.A MUR OG FLIS AS

Tom-Arild Eilertsen

4.8 (20)

Er en liten bedrift som holder til i Rakkestad i øsfold, startert opp i Avgust 2001 Arbeidsområde er hele østlandet særlig i Oslo området Vi driver med taktekking og memberantekking Hos oss står våre dyktige fagfolk klar til å hjelpe deg som kunde. Ny tekking og omtekking av tak Memberantekking av terrasser og våtromsmemberand Radon sperre Torv taks memberand

Juli 2019

Besiktelse av gammel sveisemembran

"Etter befaring og vurdering av den gamle membranen ble det besluttet å fjerne den og legge på ny. Arbeidet ble utført på en utmerket måte til avtalt pris."
P
Per Kristian
Moss

SCAN-BYGG LUCAS KEMNITZ

4.4 (17)

Jan. 2017

Membran og fliselegging

"Firmaet tok utfordringen, rettet opp feil, kom med inspill/råd/tips og mest av alt så fikk dem jobben gjort enkelt og greit. Gikk veldig fort selv om det var flere aktører på samme jobb så la dem seg ikke hindres av at noen enkelte ting var avhengig ..."Se mer
O
Ole
Moss
SCAN-BYGG LUCAS KEMNITZ

MITT BAD AS

MittBad AS er spesialister på totalrenovering av baderom. Vi tilbyr nøkkelferdige baderom og koordinerer hele prosessen slik at kunde kun har oss å forholde seg til. Bedriften har totalrenovert flere hundre baderom i Østfold. MittBad skal gi våre kunder TILLIT, TRYGGHET, TROVERDIGHET og TILSTEDEVÆRELSE med vår profesjonalitet og kompetanse. I tillegg skal vi være konkurranse dyktige mot tilsvarende bedrifter i markedet. Vi i MittBad gleder oss veldig til å bygge videre på dette konseptet der ...

Se mer
Sep. 2014

Renovering av bad

"Flinke arbeidere, noe slurv underveis men ble et pent gjennomført bad/ godt sluttresultat!"
E
Eirik Skrivervik
Oslo
MITT BAD AS

Markus Bygg Marek Kwoka

Nybygg, reparasjoner, ombygginger, restaurering og alle typer innredninger.Alle typer gravejobber; drenering, planering, osv.Vi påtar oss store og små oppgaver og leverer den samme stabile tjenesten hele veien. Prisen vil bli fastsatt i henhold til det behov/nivå du ønsker, men vi prøver alltid å gi litt ekstra.

Mai 2014

Oppretting av gulv på soverom

"Jobben ble raskt og greit utført. Kom når de skulle og var veldig raske og gjorde fint arbeid. Kommer til å benytte meg av deres tjenester ved andre arbeider også."
R
Rolf
Våler i østfold
Markus Bygg Marek Kwoka
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste registrerte jobber

Støpe gulv + smøre membran

1596MOSS

Hei. Vi trenger: 1. Støpt gulv på bad. Ca 4,7m2. Underlag i dag er spon. Vi tar evt forarbeide. Elektriker tar varmekabler. 2. Membran gulv. Ca 4,7m2. 3. Membran vegg. Ca 15,6m2. Vi bygger opp med rupanel innerst og litex/vetpro ytterst.

Skifte ut gulvfliser

1511MOSS

Det er oppdaget at det kommer knirkelyder fra gulvfliser og jeg ønsker å utbedre dette Jeg er bekymret for at det kan skjule større problemer og ønsker et pristilbud på eventuell utbedring. Badet er ca 6m2 og var nytt i 2009.

Membran i bad(~9kvm)

1529MOSS

Trenger noen som kan utføre sveisemembran.

Legge membran og støpe betongdekke

1532MOSS

Vi har en ca 17 m2 terrasse med gamle fliser som ikke lenger sitter fast. Ved mye snø som smelter/ nedbør på vinteren lekker det vann ned i en bod under (kaldbod) under plattingen. Antar at dette er fordi betongen blir så mettet at det renner i gjennom til slutt. Vi trenger derfor at fliser fjernes (dette kan vi mulig gjøre/ kasta avfall osv). At det mulig slipes, legges membran og støpes/ sparkles med frostsikker betong med et fall mot tuppen av terrassen til takrenne. Det må også legges nye beslag langs kantene.

Flislegge to bad

1560LARKOLLEN

Jeg er i ferd med å helrenovere et helt hus med to bad. Det ene badet er 9 m2 som skal flislegges på både vegg og gulv. Det andre badet skal kun flislegges på gulv med oppkantflis. Det badet er 6 m2. Jeg har selv montert våtromsplater i badet på 9 m2 og dokumentert med bilder i hvert steg i prosessen. Badet på 6 m2 skal jeg avrette på gulv når varmekabler er lagt.

Sjekke muligheten for å legge ny membran og flis på flis

1511MOSS

Gulvet på badet har etter årene fått feil fall på gulvet, men har ikke oppdaget noe lekkasjer mellom etasjeskille. Ble satt inn dusjkabinett i 2020 pga at vannet renner ut mot gangen. Ønsker forslag på muligheter for å rette opp fallet mot sluket uten å måtte rive hele badet.