Få hjelp til å legge membran i Sola

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sola? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Sola

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Sola? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Sola

Membran

4055SOLA

i jobber med oppussing av en gammeldags baderom. Det er spon plater på gulv, mens vegger er dekket med noe vinyl. Nå vil vi ha flis på vegger og gulv, men før dette, må membran legges på. Dimensjoner på baderom er: 1,85m × 2.05m og høyde er ca. 2.30m

Klargjøre vaskerom til oppussing

4052RØYNEBERG

Har behov for rørlegger for å gjøre klart til å lage nytt vaskerom. Det gjelder bl. a. å se på sluk, membran og tilkoblinger og muligheter her. Ønsker gjerne tips og triks til hva som kan være lurt å gjøre, og hva vi bør etterlate til faglærte

Diverse mur/membran/puss arbeid på hus fra 2000

4051SOLA

Skal legge systemgulv på en betongterrasse på ca. 112 kvm. Bygget i 2000, så tenker derfor å oppgradere membran da det er garasje under terrassen. I tillegg har jeg en støttemur i betong på ca. 2x30 meter som skal dekkes med murpuss og males. Det samme ønsker jeg å gjøre på betong på husets første etasje. Det er også en kantmur i stein som jeg ønsker å kle inn i samme murpuss som hus/betongmur for helhetlig look. Det er også et vaskerom (ca. 2.2 x 3.2 m) inne som kanskje må oppgraders,. Har i dag vannbåren varme og fliser på. Her må gulv oppgraderes (membran + fliser/mikrosement)

Støpe fall og legge våtromsbelegg på 2x bad

4050SOLA

Jeg trenger hjelp til å støpe fall og montere våtromsbelegg på to bad(5m2 og 7,5m2) Begge rommene er helt rektangulære. Det skal monteres BerryAlloc Våtromsplater på veggene.

Ny membran på baderom

4051SOLA

Skal pusse opp badet mitt og trenger noen til å legge membran for meg. Må bli godkjent med papirer. Badet har gulvflate på 4kvm River badet selv. Har også selvklebende membran fra Isola selv.

Smøre 2 komp membran bad

4055SOLA

Smøre 2 komponent membran på 10 kvadrat bad i 2 etasje

Siste evalueringer
Nytt bad

Vi vil anbefale Altirør på det sterkeste. De var veldig profesjonelle i møter med oss. De overholdt tidsfrister og innenfor avtalt pris. Snekkeren til Altirør er ett funn. Utrolig rask og med en ståpåvilje som er sjelden kost. Anbefaler Rune & team

Jan. 2015
R

Rolf Magne om ALTIRØR AS

SOLA
Endre røropplegget

Seriøs og veldig profesjonelt. Jeg er veldig fornøyd med jobben de har gjort

Des. 2014
B

Bahram om ROXEL TEKNISKE AS

Oslo
Nytt gjeste toalett & Rehabilitering av bad

Raske til å gi en god pris, gjorde en fantastisk rask og god jobb, utrolig kjekke og greie folk. Ryddige. Vi kommer til å bruke dem igjen. Anbefales på det varmeste.

Juni 2014
T

Tone om ALTIRØR AS

Tananger
Fyll Fugemasse rundts fliser / Spakling of bathroom tiles

Arbeid utført i dusjen var meget bra! De også utført rivning av gamle panel og installering av nytt panel i gang på tredje etasje. Etterpå ble alt hvit malt. Resultat var godt renovert gang. :-)

Feb. 2014
R

Raymond om Renovering Av Hus

Tananger
Membran/tetting av våtrom

Firmaet har gode kvalitetsrutiner. Pris, tidspunkt og leveranse helt i henhold til avtale. Veldig fornøyd, og vil bruke de igjen.

Feb. 2014
Ø

Øyvind om Nyborg & Moi AS

Tananger
Oppussing av Bad

Det bler full utbytting av vann og avløpsrør fra kjeller til kjøkken 3 etasje. Veldig rask, god kommunikasjon ingen problemer. Grei pris tross alt som ble skiftet. Kan anbefales.

Des. 2013
S

Stig Fostervold om ALTIRØR AS

Sandnes
Pusse opp bad

Positive, service innstilte og gjorde en god jobb på tiden, kan absolutt anbefales

Nov. 2013
T

Tove om TASTA RØR AS

Sola
oppfiksing av bad

Meget bra !

Mai 2012
E

Elin om OK BAD AS

Tananger