Få hjelp til å legge membran på Hamar

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak på Hamar? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran på Hamar

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak på Hamar? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran på Hamar

Membran på to bad

2316HAMAR

Ønsker tilbud på å legge membran på to bad. Bad1 golv: 2,6mx2,6m. Underlag: betong Bad2 golv: 2,6x 3,6m. Underlag: betong

Bad

2319HAMAR

Har et mindre bad som jeg skulle ha fått lagt membran og fliser på. Badet er i underkant av 2x3 meter, det er lagt litex på alle veggene, og det skal flislegges på gulv og vegger

Oppussing av bad/dusjhjørne

2322RIDABU

Rive badromsplater, legge membran og fliser i et dusjhjørne. Montere dusj/blandebatteri.

Støp, membran og flislegging

2319HAMAR

Skal pusse opp et bad fra 1984. Jeg skal selv pigge opp gulv og elektriker legger varmekabler og gjør alt klart til støping. Jeg trenger noen til å støpe, legge membran og fliser. Det skal legges fliser på gulv og alle vegger. Veggene er av betong. Avhengig av kostnad ønsker jeg også pris på innbygging av vegghengt toalett og flislegging av dette. Alternativet er at jeg kjøper Geberit Monolith sisterne som ikke trenger innbygging. Ønsker pris på: - støp - membran - flislegging - oppbygging/flislegging av skjult sisterne Badet er 215 cm x 162 cm, takhøyde er 245 cm. Ønsker også å vite når man kan starte på jobben og hvor lang tid man beregner på å gjøre dette ferdig.

Renovering av dusjhjørne

2322RIDABU

Innebygd dusjhjørne som trenger nødvendig utbedring. Fjerning av gamle baderomsplater, legge membran og legge nye fliser på vegger, glassdør/dusjdør samt montering av ny dusj og blandebatteri. Dusjhjørne er på ca 1.40 og 1.20 meter og takhøyde under høyt skråtak.

Våtromsbelegg bad

2318HAMAR

1. Påføre avrettingsmasse 2. Legge våtromsbelegg evnt. membran om det er "påbudt". 3. Levere grundig dokumentasjon på prosessen og samsvarserklæring Annet: - Nødvendige godkjenninger/våtromssertifikat må fremvises. - Levere grundig og nødvendig dokumentasjon: bilder-samsvarserklæring og evnt. annen nødvendig dokumentasjon

Siste evalueringer
Legging nytt golv på våtrom

Flott arbeid og finish. Anbefales!

Mars 2019
T

Tone om HAMAR FLIS OG BAD AS

Hamar
Skifte av sluk og membran 5 kvm bad

Flinke folk. Arbeid utført bra.

Mars 2018
Z

Zoran om VP BYGG SERVICES AS

Hamar
Flislegge badegulv

Geir Atle var en trivelig kar som gjorde jobben etter avtalen. Han kom på avtalte tider, jobbet iherdig og nøye og ble ferdig langt innenfor tidsfristen. Særdeles godt fornøyd med arbeidet. Kan anbefales videre

Feb. 2016
V

Vidar om HANSEN BYGG

Hamar
Avretting av gulv, membran og flislegging

Bra utført jobb til avtalt tid og pris.

Nov. 2014
M

Maria Therese om TH Johansen & Sønner AS

Kvam
Utvidelse av eksisterende toalett til komplett bad med dusj.

Bra utført arbeid, godt organisert og raskt igangsatt. God kommunikasjon. GOD SERVICE! Slik skal det gjøres...

Sep. 2011
B

Brede om Ing. Knut Olsen AS

Hamar
Flislegging av nytt bad

Prisen på arbeidet var klart under de andre tilbudene. Arbeidet ble allikevel utført raskt og veldig bra. Vi er svært fornøyde.

Mars 2011
T

Tore om Ing. Knut Olsen AS

Hamar
Baderoms oppussing

Vi er kjempefornøyde:) De gjorde alt for at vi skulle bli fornøyde og til en godpris.Blide folk somtok jobben sin seriøst.Forventningene ble absolutt innfridd. Kan absolutt anbefale bedriften til andre.

Feb. 2011
T

Tonje om Mo-Lu Bygg & Interiør A/s

Hamar