Få hjelp til å legge membran i Enebakk

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Enebakk? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Enebakk

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Enebakk? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Enebakk

Membran og flis på bad

1911FLATEBY

Ønsker tilbud på å legge plater, membran og flis på vegger og gulv. Badet er ca 6kvm bad. Gulv blir ferdig støpt med varmekabler og rør, sluk og opplegg for toalett vil være på plass.

Bytt baderomsfliser på toppen av de som er

1911FLATEBY

Skift vegg- og gulvfliser på badet. Som referanse er badet ca 3 kvadratmeter. Et toalett skal plasseres på veggen, så strukturen til sisternen må legges til. Oppsummering av membran, tettesjikt og sluk Tettesjikt har nådd en alder som gjør tettheten usikker i tiden som kommer. Rørføringer gjennom vegger har ikke synlig membran/mansjetter. Rørføringer gjennom vegger bør utbedres. Sluk på bad er "stengt" inne i dusjhjørne, lekkasjevann vil dermed ikke kunne ledes til sluk. Bytt toalett for ett som henger på veggen.

Stor ombygging av enebolig/nybygg

1914YTRE ENEBAKK

Ferdig tegnet, og godkjent ombygging av 2-etasjes enebolig med utleieleighet. Så godt som nybygg. Kun grunnmur og bindingsverk 1. etg gjenbrukes av eksisterende bolig. Arbeidet er påbegynt, men vurderes satt bort da det ble litt i overkant mye å bygge selv på kveldstid. Oppdraget gjelder fra ferdig sponplater på bjelkelag for 2. etg til fullført prosjekt. Vi kan diskutere eventuell egeninnsats. Ønsker tilbud på tømrerarbeider hovedsakelig. Evnt med koordinering av el- og rør. Har leverandører på dette som allerede er involvert i prosjektet. Tegninger sendes på forespørsel.

MEMBRAN PÅ BAD OG VÅTROM

1911FLATEBY

Trenger godkjent memran bedrift, lege membran på bad 4m2.

Flislegging og membran

1912ENEBAKK

Smøremembran og flislegging av baderomsgulv på 9m2 + oppkant rundt på ca 10 cm. 60x60cm fliser og 6x6cm mosaikk i dusjsone. Flatt gulv med nedsenk og fall i dusjsone blir støpt før arbeider gjennomføres. Klargjøring og flislegging av gang på ca 4m2 (1,75x2,25m) med store fliser (60-120 cm lange og 60x90 cm brede). Nåværende fliser blir fjernet.

Membran i baderom og gulvvarme

1911FLATEBY

Membran i baderom og gulvvarme (baderom er 4.5m2)

Siste evalueringer
Baderomsgulv med varmekabler.

Legging av sveiset membran på bad. Alt utført til avtalt pris og tid.

April 2016
A

Arild om FAZZ ROBERT SIKORA

Flateby
2 bad som ønskes renovert

Veldig bra pris! Endel slurv underveis, men alt ble rettet opp! Hyggelig kontaktperson (Michal Fomin). Tok lang tid (5-6 uker pr bad). Godt inntrykk med kontrakter, papirarbeid og kontroller. Totalt sett er vi fornøyd, men man må ha tålmodighet.

Aug. 2015
M

Morten om BYGG-HANDEL-RENHOLD KARAS

Ytre enebakk
Støpe gulv og legge sveisemembran

Dette er den beste og billigste sveisemembran på Østlandet.

Mai 2014
E

Espen om ANDERSENS ENTREPRENØR SERVICE

Oppegård
Legge ny menbran på bad

Meget raskt utført!! Super fornøyd med hvor enkelt alt var fra første tlf til dokument på utført oppdrag kom på e post. Hos meg viste det seg at ikke allt var 100 % klart til membran, dette ble utbedret og jobben gjort! Anbefales!

Nov. 2013
E

Espen om MEMBRANMANNEN Jeisteca As