Få hjelp til å legge membran i Porsgrunn

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Porsgrunn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Porsgrunn

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Porsgrunn? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Porsgrunn

Støpe gulv, membran og fliselegger to bad

3924PORSGRUNN

Ønsker tilbud på avretting med fall, membran og flislegging på 2 bad. Badene er ca 3,5 kvm hver. Må ha våtromssertifikat.

Helsveiset/hellimt banemembran våtrom

3950BREVIK

ønsker tilbud med fastpris på helsveiset membran med fall mot sluk til flere våtrom i nyetablert hytte på Bjørkøya i Porsgrunn. Utarbeiding av FDV dokumentasjon etter at arbeidene er avsluttet. 4 rom: 1 bod med sluk / VV-tank ( 7,2kvm) 1 vaskerom med sluk (8,75kvm) 2 bad med sluk (dusj/badekar) (5,8kvm / 4,7kvm) Tegninger og ønsket dokumentasjon fåes ved avtaleinngåelse. Mvh, Kristian

legge membran og fikse fall

3917PORSGRUNN

det skal legges membran og rette av et dårlig fall som har blitt laget på et lite bad. det skal ikke dusje på flisene men i kabinett. jobben vil jeg ha gjort kjappest mulig

Membran og flislegging av vaskerom og bad

3933PORSGRUNN

Ønsker tilbud på falloppbygging, membran og flislegging av bad og vaskerom. For bad (ca. 7 m2) falloppbygging og flislegging av gulv og vegger For vaskerom (ca. 5 m2) falloppbygging og flislegging av gul + sokkelflis. Begge rom er i kjeller. Tilbud skal inkludere arbeid og alle materialer med unntak av flis. Kommer til utførelse senere i vår. Ønsker at tilbydere kommer på befaring.

støpes, smøre membran

3930PORSGRUNN

Membran skal påføres og det skal støpes et bad på 10,5 m². Det skal også godkjennes i henhold til våtromsutførelse

Nytt sluk

3937PORSGRUNN

Ønsker å få lagt opp nytt sluk i bod for å lage vaskerom

Siste evalueringer
Total oppussing av gammelt bad

Vi er svært godt fornøyd med både prosessen og resultatet av vår totaloppussing av badet. Vi opplevde Rørlegger Sivertsen og samarbeidspartnerne som profesjonelle, pålitelige og dyktige. Godt håndverk til avtalt tid. Kan absolutt anbefales videre!:)

Sep. 2015
B

Beate om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Porsgrunn
baderom

virkelig god jobb, profesjonell, men vær forsiktig med skjulte avgifter

Juni 2015
T

Tidligere om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Bad

Kjempefint arbeid og raskt utført. Kan anbefale dette firma til alle

Feb. 2015
M

Morten om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Porsgrunn
Etablere lite bad i gestebygg/garasje

Har etablert nytt bad. Pris iht. avtale, ryddige, er å stole på, gir bra tips å løsninger. Leverte før tiden vi blev enige. Har bara godt å si om dom. Kan anbefales.

Feb. 2015
B

Børje om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

Porsgrunn
Nytt bad

Dyktige og serviceinnstilte håndverkere som utførte oppdraget innen avtalt tid. Effektive og gode på kommunikasjon hele veien. Vi er veldig fornøyd med utført arbeid og ikke minst resultatet. Anbefales på det varmeste. Ellinor Grotnes

Mars 2014
J

Jagrot om RØRLEGGER SIVERTSEN AS

oppussing av bad

Jobben gjelder bytte av 2 utlamper + sette opp en ny. Han anbefalte å bytte de gamle ledninger på veggen, da den ene gamle lampen var i ustand. Jeg fikk en grei pris på jobben, og jobben er godt utført. Det som trekker litt ned er at prisen jeg fikk etter befaring var noe høyere enn tilbud på mail. Etter at hva som skulle gjøres og pris var avtalt, kom jeg på at jeg ville ha en lysbryter mellom lampe 2 og 3. Denne ble montert uten ekstra kostnad. Veldig fornøyd med det! Bra firma å samarbeide med.

Sep. 2011
A

Anja om ROBSYSTEM

Porsgrunn