Få hjelp til å legge membran i Oslo

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Oslo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Oslo

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Oslo? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Oslo

Nytt badegulv og dusj

0673OSLO

Ønsker prisoverslag på bytte av badegulv 3x2 m

Lekkasje på takterrasse

0366OSLO

Jeg har en lekkasje i gulvet på min takterrasse som må fikses. Jeg tipper det er membranen som har hull. Jeg trenger noen til å fjerne det som er der, legge ny membran, rette opp gulvet og deretter legge nye fliser. Blikkenslager til kantene trengs også.

Freshe opp badegulvet

0658OSLO

Jeg vil freshe opp badegulvet på det lille badet mitt, ca. 3kvm. Usikker på når det er fra, byggeåret er 1939, men regner med at det ikke er så gammelt. Har ikke alt for god tid, siden sommeren står for døra. Er åpen for raske løsninger som mikrosement, men er også villig til å legge litt penger på en varig løsning som er opp til standard. Trenger litt råd på hva som er gode løsninger.

Renovering av dusj

1181OSLO

Vi trenger hjelp til å gjenopprette en dusj i et gammelt hus da den tidligere fliselagte dusjen måtte rives pga. fuktskade. Arealet er på ca 2 kvm. Både vegger og gulv, inkludert membran, må settes opp/legges. En murvegg må sannsynligvis også utbedres. Vi ønsker en rimelig og funksjonell løsning med dusjkabinett.

Muring av gulv, sveise membran og flislegging av bad.

0196OSLO

Hei ! Jeg renoverer mitt baderom fra 1 juli . Baderommet er 2,4 kvm. Jeg pigger opp badet selv 1 juli. Fra cirka 3-4 juli trenger jeg en dyktig håndverker til å støpe gulvet med riktig fall mot sluk. Sveis membran på gulvet og flislegging av badet. Det er støpte vegger .

Uavhengig kontroll av våtrom

0475OSLO

Vi renoverer badet og flytter i den forbindelse avløpsrøret og må bryte branncellen. Vi trenger derfor en som kan påta seg kontrollansvar i forbindelse med byggesaken. Send gjerne pristilbud.

Siste evalueringer
Bytte tre ødelagte fliser på bad, og fjerne lim og smuss fra område

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som Ali gjorde og kan varmt anbefale han! Kvaliteten på arbeidet var utmerket, og man skjønner at dette er noe Ali virkelig kan. Kommunikasjonen underveis var super, han er veldig lett å ha med å gjøre og jevnt over en veldig hyggelig og trivelig kar. Han kom selvfølgelig til avtalt tid, utførte arbeidet relativt raskt og prisen han tok var meget gunstig i henhold til det som skulle gjøres. Kommer til å benytte meg av Ali igjen ved behov!

Des. 2023
P

Per Edvard om Ali Beyaz Flis og Mur

Oslo
Ny membran på terrasse, omleggling av sluk

Solid utført jobb.

Nov. 2023
M

Martin om MEMBRANMANNEN Jeisteca As

Oslo
Installere mekanisk vifte på bad (i mur-vegg)

Gjorde jobben kjapt og ryddig

Nov. 2023
J

Jonas om TEKNISKE KONSULENTTJENESTER AS

Oslo
Fjerne badekar

Ali gjorde jobben på en utmerket måte! Svært god kvalitet, i tide og på budsjett. Han kommuniserer svært godt, og kommer med forslag til hvordan utfordringer kan løses. Anbefales på det sterkeste!

Okt. 2023
K

Kristian om Ali Beyaz Flis og Mur

Oslo
Oppussing av bad

Jobben ble utført og vi er fornøyd

Okt. 2023
K

Kenneth om OSLO RØR & VARMETEKNIKK AS

Oslo
Ønsker å legge membran

Veldig bra service! Fikk veiledning og anbefalinger fra Stian på forhånd før oppstart, slik at vi valgte riktig membran for badet. Alt av dokumentasjon ble tilsendt etter oppgjør. Ryddig og oversiktlig! Anbefales!

Okt. 2023
S

Salma om Moen Membran

Oslo
Flislegger oppussing av 4kvm bad flis fra gulv til tak

Jeg valgte SCANFLIS fordi de virket å ha en god plan og forståelse for hva jeg ønsket og hadde god evaluering. Jeg er totalt sett fornøyd. Mye godt handverk. er noen fliser jeg ikke er 100% fornøyd med. Jeg måtte betale litt ekstra for å få 45 graders kutt på flisene. men tok ikke ekstra for å legge fiskebein flis. Kan godt være mer ryddige totalt sett.

Okt. 2023
T

Truls om SCANFLIS AS

Oslo
Legge membran

Stian leverer bra resultater og er nøye når han la sveisemembran på badet mitt. Veldig fleksibel på tid når han skal komme og hjalp meg underveis med hvordan jeg skulle ha ting klart for han. Han er veldig effektiv og flink arbeidet sitt og kan fint anbefale han til dere andre.

Sep. 2023
A

Andreas om Moen Membran

Oslo
Sveise-membran på balkong ca 10 kvm

Løsningsorientert, pålitelighet ved avt befaring, effektiv gjennomføring til avtalt pris. Hyggelige og god kommunikasjon

Sep. 2023
L

Line om STEINBYGG CORREA

Oslo
Gulavretting og innstøping av varmekabler

Veldig fornøyd med valget om å gå for Vegard til jobben hos oss. Ca. 70 m2 avretting av gulv, fallstøp på bad og smøring av membran på gulv og Aquapro-plater på vegg. Fikk et veldig godt og profesjonelt førsteinnstrykk, så overlot arbeidet til han mens vi selv var bortreist. God kommunikasjon underveis. Anbefalte han til naboer i samme oppgang som også hadde behov for avretting, som også ble veldig fornøyd.

Aug. 2023
I

Irene om Hvalbye Mur AS

Oslo
Baderomsgulv

Veldig fornøyd med jobben de har gjort. Alle som var her var veldig hyggelig og gjorde som vi ønsket. Alt var profesjonelt gjennomført. Prisen var som avtalt. Ønsker å anbefale Alna rør til andre

Aug. 2023
T

Tove om ALNA RØR AS

Oslo
Membran på terrasse

Rask og effektiv

Aug. 2023
F

Fredrik om K SOLUTION AS

Oslo