Få hjelp til å legge membran i Lier

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Lier? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Få hjelp til å legge membran i Lier

Skal du legge membran på bad, vaskerom, terrasse eller tak i Lier? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere dyktige håndverkere som kan hjelpe deg å legge membran.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Siste jobber tilknyttet membran i Lier

Smøring av membran på badet

3403LIER

Har et bad som er klar til smøring av membran. Trenger en erfarne som kan utføre arbeidet og Må ha godkjenning for det. Badet er 2 meter høyde og 190cm brede Trenger dokomentasjon

Fall til sluk, membran og flislegging

3427GULLAUG

Har et bad jeg startet på og har ikke hatt tid til å fullføre. Ønsker derfor hjelp til å fullføre jobben. Badet er ca 5.3m2 Bredde: 1.5m Dybde: 3.5m Høyde: 2.3m Det som er gjort; rørarbeid, el-arbeid, våtromsplater og betong er støpt. Det jeg ønsker hjelp med er: avrette fall til sluk, membran og flislegging.

Støpe badegulv, tynnflyt, membran, legge flis gulv

3401LIER

Støpe badegulv, tynnflyt, membran, legge flis gulv. 6kvm bad. Må være våtromssertifisert. Ønskes snarest.

Baderomsrenovering - fliser og gulvvarme

3408TRANBY

Gulvvarmen på badet er skadet, også fliser ble ødelagt. Jeg ønsker å bytte ut nye fliser, gulvvarme og andre nødvendige komponenter etter behov. Jeg trenger erfarne og sertifiserte personer for å utføre denne jobben. Ser etter ett selskap til å håndtere full jobb I am beginner in norsk , good in English :) feel free to text or call or message. Planning to do this at earliest....

2 komponent membran på badegulv

3408TRANBY

vi trenger noen som kan legge 2 komponent membran på badegulv og wc. har du tid kan vi også bli enige om flise legging. kontakt meg her eller på 48264793. snarest mulig

Membran rundt stolpesko

3427GULLAUG

Tette med membran rundt 16 stolpesko på 2 terrasser, det er ny membran dekke på selve terasser men jobb trengs fullført med membran rundt stolpesko til rekkverk.

Siste evalueringer
Oppussing av Bad

KE Hus gjorde en god jobb til avtalt tid og avtalt pris. Noe språk utfordringer til tider, men proffesjonelt utført arbeid. Vi ble godt fornøyd med resultatet.

Juni 2015
S

Stein Wiggo Seehuus om KE-HUS

Lier
Nytt bad - Lier (Buskerud)

Welhaven har utført en meget god jobb og har levert pent arbeid, innen avtalt tid og på en tillitsvekkende måte. De har vært enkle å kommunisere med og har fremstått som en solid og kompetent leverandør. Jeg gir dem mine varmeste anbefalinger!

Sep. 2014
O

Ole Andreas om Welhaven Rør og Elektro AS

Tranby
Rive og bygge nytt bad

De har utført jobben på en svært tilfredstilende måte. De dekket godt til med plast der de ikke skulle oppholde seg, de kom til avtalt tid og jobbet effektivt når de var der. De tok med seg all søppel og støvsugde godt før de dro. Kan varmt anbefale dem

April 2014
A

Anne Therese Sigvathsen eller Elisabeth om Welhaven Rør og Elektro AS

Staubø
Bygge bad

Veldig dyktig håndverker, bygde et strøkent bad til en betraktelig lavere pris enn de andre tilbudene vi fikk. Vil fremheve flisleggingen, mesterlig utført! Tok noe lenger tid enn først antatt, men det ble glemt da vi så resultatet. Anbefales!

Feb. 2014
M

Martin om BYGG2U AS

Oppussing av bad + soverom + legging av gulv i 5 rom

Oppussingen av huset ble gjort raskt, til avtalt tid og med god kvalitet på utført arbeid. De som jobbet her var imøtekommende og serviceinnstilte. Rydding ble gjennomført ved forespørsel. Jeg kan anbefale Bygg-Lach gutta til andre oppussingsoppdrag!

Nov. 2013
T

Tore om BYGG-LACH JOZEF LACH LESZEK

Tranby
Pusse opp badet

Bade ble kjempefint. Kom til avtalt tid. Meget positiv opplevelse!

Juli 2013
A

Anne Therese om RØRLEGGER HANSEN AS

Gullaug
Utbedre garasjetak

Hyggelige, ryddige og fremragende fagfolk. Leverte iht avtale og faktisk tilbød de seg å komme tidligere enn vi hadde avtalt. Meget anbefalelsesverdig.

Sep. 2012
P

Pål Herlof om Euro-Blikk & Tak AS

Tranby