Oppussingsprosjekter

Trenger du en flislegger?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige flisleggere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

500 kroner timen - 1000 kroner timen

Hvor mye koster en flislegger?

Hvor mye en flislegger koster avhenger mye av hva som skal gjøres, materialvalg og hva slags utstyr som kreves for å utføre jobben. På Mittanbud er hovedvekten av flisleggerne i intervallet 500 kroner til 1000 kroner i timen. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, og ikke minst skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Siste evalueringer

Flislegging

Supereffektive, flinke og kom på avtalt tidspunkt!

- Oda Paaulsen

Silikon arbeid

Jeg har brukt Art Oppussing tidlugere, 2016, hatt hjelp med maling og var veldig fornøyd. Denne gangen fikk jeg rask og proff hjelp med silikon arbeid ved kjøkkenbenken. Resultatet er meget bra.

- Susan Albright

Flislegge vinterhage 4,3 kvadrat

Nøyaktige og flinke. Flisla vinterhage med håndlagde fliser, noe som krever stor presisjon. Resultatet ble veldig bra.

- Ingvild Edvardsen

Flislegging av gang

Jeg er kjempefornøyd med flisene som er blitt lagt. Lette å kommunisere med og effektivt arbeid. Det kom noen små skader på veggen, men disse ble fikset og retter opp i med en gang. Kan anbefales

- Lizeth Brandsås

Legge flis på toalett

Veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Nedrian var hyggelig og profesjonell samt opptatt av kvalitet.

- Alexander Andfossen

Oppussing av trappegang og portrom

Supert team med håndverkere som gjorde jobben smart og effektivt. Hadde god kommunikasjon underveis med daglig leder og prosjektleder. De var alltid lydhøre for endringer og hadde gode forslag til løsninger på problemer som oppstod. De to gangene arbeidet avvek fra spesifikasjon, fikset de avviket straks det ble oppdaget. Alt arbeidet ble utført skikkelig og endringer i tidsskjema skyldtes endringer i spesifikasjonen underveis. I sum, profesjonelt håndverk til en god pris som følge av smart arbeid og effektive løsninger.

- Terje Meling

Flislegging

Alejandro er pålitelig, effektiv, profesjonell og jeg er fornøyd med resultatet jeg har fått for pengene. Han møtte alltid punktlig og informerte om når han skulle komme. Resultatet - fliser på kjøkkenveggen ble bra.

- Juri Tomilov

flislegging + fjøl på utsiden av benk

Både jobben som ble gjort og runden rundt ryddighet var bra. Ca 1 1/2 dag på kjøkken! Godt jobbet!

- Marit Kristensen

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.