Oppussingsprosjekter

Trenger du en flislegger?

Uansett hva du skal ha gjort så kan du på Mittanbud få uforpliktende tilbud fra flere dyktige flisleggere - helt gratis!

Legg ut jobben og motta tilbud

Slik fungerer Mittanbud

Legg ut jobben

Fortell oss hva du ønsker å gjøre og vi sender jobben til relevante bedrifter.

Motta uforpliktende tilbud

Innen kort tid vil du motta uforpliktende tilbud fra flere dyktige fagfolk.

Velg den rette for deg

Sammenlign tilbud, få jobben gjort og legg inn evaluering i etterkant.

500 kroner timen - 1000 kroner timen

Hvor mye koster en flislegger?

Hvor mye en flislegger koster avhenger mye av hva som skal gjøres, materialvalg og hva slags utstyr som kreves for å utføre jobben. På Mittanbud er hovedvekten av flisleggerne i intervallet 500 kroner til 1000 kroner i timen. Vi anbefaler deg å få flere bedrifter på befaring, og ikke minst skrive kontrakt med bedriften du velger. Da reduserer du overraskelser i prosjektet og begge parter vet hva som er avtalt.

Siste evalueringer

Oppussing av bad

Veldig fornøyd med jobben. Pris og kvalitet var bra. Utførte etter avtalte tid. Sterk anbefales. Ordentlige karer!

- Anees Rauf

Mikrosement eller tilsvarende på baderomsvegger

Patrick Juste gjorde et veldig godt arbeide med vårt bad og vi er veldig fornøyd med resultatet. Han virket erfaren med Mikrosement og var opptatt av å oppnå et godt estetisk resultat. Kommunikasjonen fungerte veldig bra. Han opptrådte profesjonelt med tanke på arbeidsutførelse og fakturering. Han var også hyggelig og lett å ha med å gjøre.

- Sindre Martin Hermstad

Oppgradering av fuger og silikon i dusj og rundt servant

Kan anbefales på det sterkeste. Presis, hyggelig, nøyaktig og dyktig.

- STEFFEN LILLENG

Flislegging kjøkken

Fikk hjelp til å legge fliser i kjøkkenet og er fornøyd med resultatet. Alt gikk fint og etter avtale. God kundeservice.

- Juliana Franco

Flislegge gulv og innebygd badekar på baderom. Ca 20 kvm.

Veldig dyktige, effektive og hyggelig. Anbefales

- Melanie Helmichsen

Flislegging på bad

De gjorde et veldig bra arbeid. Var veldig pålitelige og lett å kommunisere med. Meget bra kvalitet på arbeidet.

- Trine Rokne Vågen

Fliselegging - kjøkken

Punktlig, dyktig, nøye og veldig samarbeidsvillig.

- Lene Ellefsen

* Fortsatt ledig: Flislegging på kjøkken, ca 15m2.

Holder avtaler. Presise. Utrolig dyktig flislegger som heter zbyszek. Mannen som kom for befaring het piotr, utrolig hyggelig og pålitelig. Jobben ble utført etter norske krav og kvalitet

- Umer Niaz

Samarbeid med bransjen

For din trygghet så samarbeider vi tett med bransjeorganisasjoner og sertifiseringsordninger. Godkjenninger og sertifiseringer synliggjøres på den enkelte bedrifts profilside slik at du kan gjøre et trygt valg.

Ofte stilte spørsmål om Mittanbud

Ja, det er helt gratis å legge ut et oppdrag på Mittanbud

Bedriften betaler for å være på Mittanbud.no slik at de kan svare på jobben du legger ut. Det er derfor helt gratis for privatpersoner å legge ut en jobb på Mittanbud

Etter at du har registrert et oppdrag blir den manuelt godkjent av oss. Du vil motta en e-post straks du mottar svar fra ulike bedrifter. Når du har valgt bedrift og jobben er gjort kan du evaluere bedriften.

Mittanbud er helt uforpliktende for deg som forbruker. Du velger helt selv hvem du vil inngå avtale med, og kan velge å utsette arbeidet eller la noen helt andre utføre det.

Vi sjekker også at leverandørene er et registrert selskap i foretaksregisteret i Brønnøysund, og vi følger nøye med på evalueringer fra kundene. Leverandører som får gjentatte negative evalueringer blir utestengt fra tjenesten. Selv om vi kvalitetsikrer alle bedrifter er det fortsatt viktig at du selv sjekker bedriftenes evalueringer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du mener en av våre leverandører er useriøse.