Peis/Kamin i Åmot

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Skifte ut peis på hytte på Furutangen, Nordre Osen

2460OSEN

Ønsker å skifte ut peis med en Aduro 9,5 Lux på hytte, Furutangen, Nordre Osen. Ønsker også å legge på sten på eksisterende brannmur bak peisen. Legger ved bilder av eksisterende peis som skal fjerner og hvordan vi tenker oss at dette skal bli.

Sette inn ny ovn i hytte på Rena

2450RENA

Jeg har kjøpt en ny ovn til vår hytte på Rena og trenger noen som kan fikse stålpiperøret og montere den.

Montering av klebersteinovn og kle inn eksisterende pipe med fasadeskifer

2450RENA

Vi skal skifte ut vår gamle vedovn på hytta. Ønsker å montere en klebersteinsovn (Kube 3 el.4). I tillegg ønsker vi å kle inn eksisterende pipe (hvitpusset mur) med fasadeskifer (elementer). Rena / Birkenåsen

Sette opp glass/ramme inn åpen peis

2460OSEN

Ønsker tilbud på å ramme inn en åpen peis med glassdører. Se bilde av slik peisen er idag, og det jeg eventuelt tenker som et alternativ. Peisen er i en hytte.

Rive gammel peis, inspisere pipe, mure nytt innløp til pipa fra ny ovn.

2450RENA

Det er ønskelig med et prisoverslag på: Rive gammel peis og frakte bort gammel stein. Inspisere pipe etter gjeldende regler Rette sår/overflate etter gammel peis Montere ny vedovn (type ikke bestemt enda) Huset står tomt.

Montering av peisinnsats

2450RENA

Vil gjerne ha en prisantydning på montering av en peisinnsats i en allerede eksisterende åpen peis. Mest sannsynlig Dovre 2100 panorama.