Peis/Kamin i Time

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Time

THOMASSEN-MASKIN AS

4.8 (6)

Thomassen Maskin AS er et maskin entreprenørfirma. Vi utfører gravearbeid, anleggsarbeid, hagearbeid og andre oppdrag for private byggherrer.

Jan. 2021

Montere Tenderflame peis på veggen

"Raske og presise. Hyggelige og med god kommunikasjon om jobben jeg ville gjort. Bra pris. Ryddige."
B
Britt
Bryne
THOMASSEN-MASKIN AS

PEISTEKNIKK AS

Velkommen til PeisTeknikk as Vi har kontor på Bryne, men vi har arbeider i hele Rogaland. Hovedtyngden av jobbene er i Stavanger-Jæren området Våre arbeidsområder omfatter følgende: - Montering ovner/peisinnsatser - Montering av stålpipe. - Rehabilitering av piper Se gjerne vår web side for mer informasjon.   www.peisteknikk.no

Des. 2017

Montering av peis i ubrukt pipe

"Fornøyd med jobben, men prisen ble et stykke unna det jeg først ble fortalt, hadde jeg visst det var så dyrt så hadde jeg revurdert hele prossessen. Fikk pris på montering og flytting av sotluke, men det ble dobbelt så dyrt med delene som jeg ikke fi..."Se mer
p
Preben
Bryne
PEISTEKNIKK AS

LP PROFF BYGG AS

4.7 (32)

Vi er Lukasz og Pawel, grunnleggerne av byggefirmaet LP Proff Bygg AS. Vi er lokalisert i Sandnes og har opparbeidet mange ars erfaring i byggebransjen. Vi jobber i hele Rogaland. Vi er kjent for god kvalitet og legger sjelen i vart arbeid. For oss er alle jobber like viktige og vi bestreber a holde en hoy kundetilfredshet. Vi tilbyr en rekke ulike tjenester: UTVENDING BYGGARBEID · tilbygg · rehabilitering · belegningsstein · Maling av fasader SNEKKERING · kjøkken · trapper · garderobe...

Se mer
Nov. 2014

Fjerning eller pussing av murpeis

"Lukasz kom allerede første dag på befaring, å gikk igang dagen etterpå. Jobbet i helgen for å gjøre det ferdig. Veldig fornøyd med jobben som ble utført."
Z
Zofia
BRYNE
LP PROFF BYGG AS

T. POCIUS HUS OG HAGE

4.5 (68)

Nov. 2013

Installation of wood oven.

"Excellent job at a good price! Great service from the team and answered any questions with ease. Recommend and will use again."
N
Neal
Kvernaland
Siste registrerte jobber

Murer til ildsted

4355KVERNALAND

Vi ønsker å installere en peisinnsats og oppgradere fasaden på pipa. Det vi ønsker å få gjort: 1. Installere Peisinnsats og kle denne inn sammen med pipa. Vi ønsker å ha et rom under peisinsatsen. 2. Kle inn pipa i stue og i kjeller slik at den får en glatt overfalte. Vi ønsker ikke synlig murstein.

Murer til ildsted

4355KVERNALAND

Vi skal sette inn en peisinnsats og skal kle denne inn. Samtidig ønsker vi å få lagt murpuss på pipen som nå er i murstein. Murpuss gjelder også på mursteinen på pipen i kjelleren.

Beslag pipe

4345BRYNE

har en murpipe, ønsker å kle denne inn/sikre etter anbefalt måte. Huset er bygget i 2000.

Fjerne pipe

4355KVERNALAND

Har en liten hytte i Sirdal (en etasje), med en teglsteinpipe som ønskes fjernet. Pipen er ca 3-4 meter høy. Hullet i taket må tettes, og etterhvert skal ny peis med rør installeres et annet sted i stua. Men, i første omgang ønsker jeg først tilbud på fjerning av gammel pipe. Jobben ønsker gjort så fort som mulig.

Riving av gammel peis + lage nytt uttak til ny ovn

4342UNDHEIM

En gammel peis, som skal rives, da denne peisen er for stor og har et enormt varmetap.

Pusse leca pipe og sette inn ny ovn

4345BRYNE

Leca pipe som trenger å pusses før vi installerer ny ovn