Peis/Kamin i Porsgrunn

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Porsgrunn

Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

Har du sprekk i pipa? Nytt ildsted?Dårlig trekk? Fyringsforbud? Pipebrann? Takstige? Vi hjelper deg gjerne, ta kontakt for gratis befaring.

Nov. 2023

Installering av peis

"God kommunikasjon og effektiv jobbing"
S
Stig Eskil
Porsgrunn
Vestfold og Telemark Piperehabilitering AS

GRENLAND PORT & GJERDE AS

Feb. 2022

* Fortsatt ledig: Sveising av peis-del

"Jeg er veldig fornøyd med Grenland Port og Gjerde. De svarte raskt, kommunikasjonen gikk veldig bra underveis og de kunne komme og fikse jobben raskt. Totalt sett en veldig positiv opplevelse, jeg kommer til å benytte meg av dem igjen. Anbefales!"
J
Joachim Øvergård
Porsgrunn

MURER JØRN LEONARDSEN

Har mange års erfaring innen de fleste områder faget innbefatter. Har over mange år murt ilsteder / peiser i forskjellige type materialer, som gråstein og tørrmuring til slanke pussede varianter bygget av brannhemmende plater . Har også to sertifiseringer for piperehabelitering. For innstalasjon av peiser og ovner har vi kjerneborrutstyr for å gjøre innstalasjoner som ikke skader røykrøret ved montagen. Utfører også gulvstøp og mindre forskallings arbeider. Overflatebehandeling med Epoxy og P...

Se mer
Des. 2021

Montering av Jøtul stålpipe og ildsted

"Praktisk og løsningsorientert utført oppdrag. Holder avtaler. Kunne ta jobben på kort varsel. Godt fornøyd!"
R
Rasmus
Porsgrunn

AR BYGG, VERBICKAS

4.8 (140)

Feb. 2021

Riving av peis.

"Meget godt utført."
K
Kjell
Porsgrunn
AR BYGG, VERBICKAS

RESCO VOGEL

Juli 2021

* Fortsatt ledig: monter ny vedovn

"Akkurat som avtalt. Anbefales på det sterkeste 👍"
B
Bakhtyar
Porsgrunn

BOSERVICE AS

Juni 2021

* Fortsatt ledig: Montere peisinnsats

"Fikk montert en peisinnsats på en kjapp og god måte, bidro selv med noe egeninnsats etter innstrukser fra gutta i bo service, mens de gjorde monteringen mot pipe. Godt fornøyd med jobben."
K
Kristian
Porsgrunn

Morten Landsdalen

5.0 (2)

April 2021

Fornye ildsted

"Fantastiske folk! Ryddig kommunikasjon, utrolig flott og effektivt arbeid. Vi kunne ikke vært mer fornøyde med valg av fagfolk. Tommy og Morten er proffe, har gode priser, er svært hyggelige og gjør det de kan for at kunden skal få et best mulig resu..."Se mer
M
Marte
Porsgrunn

BYGG & DEKOR AS

Des. 2019

Sette opp plater (legger klare) rundt ny peis, og murpuss til slutt.

"Hyggelig og pliktoppfyllende"
A
Arvid
Porsgrunn
BYGG & DEKOR AS

PEIS & OVNSMONTØREN DAHLSTRØM

4.6 (50)

Vi jobber bare med peiser, ovner og piper, samt gasspeiser.

Des. 2020

* Fortsatt ledig: Montere klebersteinsovn

"Godt håndtverk. Hyggelig og godt gjennomført arbeid etter avtale."
i
Ingeborg
Brevik
Siste registrerte jobber

Installering av peis

3931PORSGRUNN

Har besteforeldre som trenger hjelp til installering av ny peisovn av typen «Aduro 9.5 lux». Han ønsker å ha røret ut på baksiden og ikke på toppen. Det trengs å borre et nytt hull og det trengs å tette et gammelt hull.

Installere peis og pipe

3949PORSGRUNN

På yttervegg skal en Dovre 700 innbygningspeis monteres med røykrør og takgjennomføring osv. det er ca 3 m fra peis til tak.

Installering av peisovn

3944PORSGRUNN

Har besteforeldre som trenger hjelp til installering av ny peisovn av typen «Aduro 9.5 lux». Det trengs å borre et nytt hull og det trengs å tette et gammelt hull samt rør trengs

Pussing av pipe

3940PORSGRUNN

Vi ønsker å pusse denne pipen. Dertil ønsker vi at lukke det nåværende hul og legge opp til fremtidig montering av peis/ovn. Overflaten som skal pusses er på 1,5 x 2,4, dvs ca 4 kvm. Ønskes utført asap.

Fjerning av peis/peisinnsats, og murpuss samt maling

3911PORSGRUNN

Trenger tilbud på fjerning av Jøtul modul hjørnepeis med innsats, samt pussing av mur og maling av resulterende glatte murvegger.

Installasjon av rør i pipe, nytt ildsted og blending av brannmur

3915PORSGRUNN

Ønsker tilbud på installasjon av rør innvendig i pipa. Huset er 3 etager, pipen går fra kjeller til tak med luke i kjeller oh 2.etage. Første etage har ildsted. Tette eksisterende hull og lage nytt høyere opp og montere ny peis. Brannmur bak ildsted må også blendes på en eller annen fornuftig måte.