Peis/Kamin i Strand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Strand

PEISKONGEN AS

Peiskongen AS har sannsynligvis det største utvalget av typer innsatser som Hoxter, BEF home, hajduk, A.caminetti stowax osv. Vi har også frittstående ovner fra Jydepejsen, Aduro, Morsø og westfire. Pipesystemer henter vi fra Europas beste produsent som heter Metaloterm. Vi har erfarne Montører med oss på laget, og kan hjelpe til med alle jobber som har med piper , rehabiltering og peiser å gjøre. Hos oss får du den rette veiledninge og servicen på arbeidet du ønsker utført

April 2021

Bytte vedovn med innfelt ovn

"Veldig service innstilte og veldig løsningsorienterte folk."
E
Espen Aakre
PEISKONGEN AS
Siste registrerte jobber

Blikkenslager: Beskyttelsesplate ovn

4104JØRPELAND

Trenge beskyttelsesplate for vedovn. Ønsker forslag til material

Flislegging

4100JØRPELAND

Jeg ønsker å legge fliser i gang/yttergang og gjestetoalett. Samme fliser i alle rom. Til sammen ca 15 m2. I tillegg har jeg en brannmur som skulle vært pusset og borret nytt hull til ildsted. Jeg har fått nytt gulv i stuen så det eksisterende hullet passer ikke lengre.

Påbygg av kjøkken over garasje

4103JØRPELAND

Bygge påbygget, ca 36 m2. inkl montering av pipe, vedovn med vannkappe, vannboren varme og solfanger (https://www.varmeshop.no/products/heta-scan-line-805-aqua-komplett-stein-kit) må være gjort så støtte fra enova oppnås. Taktype skal være planja plater som resten av huset. Styrken til garasjetaket for å tåle en slik konstruksjon må vurderes. Kjøkken skal ikke monteres, men det skal klargjøres med vann og strøm. Innvendige tak ønskes ferdig montert, (ønsker pris både for åpent opp i møne og med vanlig innertak) vegger leveres klar for maling/tapetisering For mer info se tegninger vedlagt. Tiltaket er omsøkt og godkjent i kommune.

Ombygging/oppussing av peis

4120TAU

Har i dag en åpen peis i teglstein. Det står også en gammel vedovn ved siden av. Store deler av denne muren skal rives. Ønsker å gjøre denne om til en slett mur med peisinnsats med glass.

Oppgradering av ildsted og pipe

4100JØRPELAND

Må legge rør i pipe og installere ny ovn.

Bytte vedovn med innfelt ovn

4100JØRPELAND

Vi har i dag en frittstående vedovn som er tilkoblet en lecapipe (som er kledd med 10cm bred teggelstein som kan fjernes) fra 1975 som vi ønsker å bytte ut. Vi skal fjerne vegg hvor ovn står som skiller stue og kjøkken. Vi ønsker å sette inn en integrert hjørneovn med hev og senk dør som er 60-80cm (må ikke bygge mer enn 100cm totalt med brannplater) bred på høyre side av pipe og en vednisje ca 30cm åpning fra gulv til tak på venstre side av pipe. Ønsker at eksisterende pipe, ny kasse rundt ny innsats og vednisje blir en stor kasse.