Peis/Kamin i Gran

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Gran

PARIS TZORTZIS

Jeg driver i stor sett med piperehanbilitering, og ovner peis montering. Jeg har mye erfaring,tatt kurs om saken og referanse. Feiemester Pettersen (93489040) kan forteller litt om jobber jeg har utført.

Nov. 2020

Lage 150mm hull i teglstein

"De kom til avtalt tid, utførte jobben raskt og effektivt, sist og kanskje det beste tegnet på en god håndverker, de rydda opp etter seg. Bra!"
P
Petter
PARIS TZORTZIS
Siste registrerte jobber

Sette inn peisovn og pusse mur

3522BJONEROA

Skal sette inn en ny aduro peisovn. Muren bak må pusses (ønsker at det skal være teglsteinsvegg). Og det må legges naturstein i gulvet. Ønskes utført innen 10.12. Gjerne så raskt som mulig. I tillegg har vi en vedovn i hvert soverom oppe. Ønsker tips til hvordan man må endre disse til å være godkjenne slik at de kan brukes. Også pussing av murene der. Dette haster ikke så mye som installering av peisovn.

Bytte ut tegelstenspipe med stålpipe på hytte

2770JAREN

Vi har en gammel liten hytte med en diger peis og en gammel tegelstenspipe. Jeg ønsker å bytte dette med en mindre ovn og en stålpipe. Jeg kan rive det meste av gammel peis/pipe i forkant.

Peis

3522BJONEROA

Har tatt over nytt hus. Og har en utfordring ang peis. Det er i dag 1 peis og 1 ovn. Ønsker dette endret til en peis som synes fra hele stue/spisestue. Legger ved bilde slik det ser ut i dag. Målet er en peisinnsats eller ovn som gjør at vi kan se den fra hele stua. Peisen må tas bort. Ovnen og den steinblokker den står på fjerner vi selv.

Utskifting av peis

2760BRANDBU

Trenger hjelp til planlegging av utskifting av peis til ny vedovn og utføring av montering og mure-/pussearbeid i forbindelse med dette.

Pussing av peis og kakkelovn

2760BRANDBU

Min peis har sprukket opp i murpussen og trenger at noen går over den og tetter sprekker, pusser og maler den. Samtidig har jeg en kakkelovn hvor 2 av flisene på kakkelovnen har løsnet og trenger å limes/festes til ovnen igjen.

Lage 150mm hull i teglstein

2750GRAN

Skal sette inn en peis i et gammelt hus. Trenger å få laget hull til 150mm røkrør.