Peis/Kamin i Skiptvet

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Skiptvet

LORENTZEN PEIS OG PIPE

Vi utfører alt innen peis, stålpipe og rehabilitering av gamle skorsteiner. Puss av mur, renovering og mikrosement. Salg av vedovn, stålpiper og peisinnsatser. Vi er ett familie foretak som har holdt på i 22 år hvor 3 stk. er utdannede feiere og en mester. Ta kontakt med oss så avtaler vi gjerne en uforpliktende befaring og ser på oppdraget.

Juli 2022

Ny peis

"Effektive, raske, nøyaktige og hyggelige. Anbefales!"
K
Karoline
LORENTZEN PEIS OG PIPE
Siste registrerte jobber

Anskaffe og montere pipehatt

1816SKIPTVET

Jeg trenger hjelp til å anskaffe og montere en form for hette til pipe for å beskytte mot regn. Boligen er en 1 etasjes rekkehusleilighet bygget i 2001. Personen som monterte peisovnen sa det var en standard Leca elementpipe. Det er rundt innerør på 20 cm. I stua er størrelsen på pipa 48x48 cm. På taket er pipa dekket av beslag, ser også ut som det er montert toppbeslag. Siden pipa ikke tidligere har vært benyttet er åpningen tildekket med noe som ligner takpapp, festet i fire punkter.

Riving av peis samt installasjon av vedovn. 2stk..

1816SKIPTVET

Vi her to hytte naboer som vil rive gammel peis og få innstalert ny vedovn. Begge har vedovn, men trenger bistand med riving av gammel peis samt installering av ny vedovn. Ønsker kun fastpris!

Rive peis og montere ny vedovn

1816SKIPTVET

Ønsker å rive gammel peis og montere ny vedovn

Ny peis

1816SKIPTVET

Ønsker nytt ildsted. Mure inn en peis

* Fortsatt ledig: Kople peis til pipe og tette hull i brannmur

1816SKIPTVET

Vi trenger godkjent montør til å montere en ny peisovn til pipe, samt å restaurer en etasjeovn (trenger nye stein innvendig) - og montere denne på pipe. Det er to hull i brannmur som må mures igjen.

Montering av peis

1816SKIPTVET

Trenger hjelp av godkjent fagmann til å montere en peis i Skiptvet. Peisen er på plass i nærheten av pipeløpet, men trenger nok litt skjøtestykker og bend for å treffe