Peis/Kamin i Lunner

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Lunner

Kai Nettum

Feb. 2021

Montere Peis og lukke 3 peis hull.

"Rask og bra jobb gjennomført, montering av peis og tetting av hull."
V
Valur
Harestua
Kai Nettum

Olsens Montering Og Ovnsrens

5.0 (5)

Juli 2015

Sette inn/montere peis og pipe i enebolig

"Utført som avtalt, god jobb. Kan anbefales."
J
Jarle
Harestua
Siste registrerte jobber

Montering av røyksuger til pipe

2740ROA

Jeg har dårlig trekk til ildstedet mitt i hytte på Grua i Lunner komme. Jeg ønsker hjelp til å sjekke røykrør og pipe, montere en røyksuger og evt skifte røykrør. Hytta er på en etasje, og det er bilvei frem. Det er to ildsteder som har samme pipe, en ny Jøtul vedovn og en peis med innsats. Peisen har ok trekk, men genererer lite varme. Jøtul-ovnen genererer godt med varme når vi kan lukke ovnsdøra, men trekken er så dårlig at dette er utfordrende, selv når vi bruker masse opptenningsved. Pipa er ca 120 cm lang. Har lagt ved bilder av ildsted, samt av pipe fra alle vinkler.

Oppgradering av bolig

2740ROA

Ønsker tilbud på oppgradering av bolig etter energirådgivning. Gårdshus fra 1913, renovert 1998. Følgende tiltak er aktuelle: 1. Installere luft/ luft varmepumper (ev. bergvarmepumpe med akkumulatortank og vannbåren varme i boligen). 2. Skifte til balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner. (Flexit roomie wifi eller tilsvarende kan være mulig å benytte da det er utfordringer med kanalføring) 3. Skifte vinduer og verandadør til 3- lags lavenergi- vinduer i glassveranda 4. Etterisolere vegger i glassveranda og kjellernedgang. (Isolere baksiden av trapp) 5. Installere rentbrennende vedovn.

Mure in ovns løp i pipe

2730LUNNER

Instalasjon for et nytt løp for en ovn i en pipe

Peisinnsats

2743HARESTUA

Trenger å få montert en peisinnsats,

* Fortsatt ledig: Bytte ut gammel sotluke.

2743HARESTUA

Trenger en ny sotluke og montere en ny.

* Fortsatt ledig: Pusse murvegg og ildsted

2743HARESTUA

Vi ønsker å få pusset vegg på kjøkken og større vegg som dekker åpent ildsted på stuen.