Trenger du hjelp med peis eller kamin i Tønsberg?

Uansett om du skal reparere, bytte, sette inn eller rive peis eller kamin bør du ha fagfolk på saken! Legger du ut jobben på Mittanbud vil erfarne håndverkere i Tønsberg konkurrere om å hjelpe med din peis/kamin!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du hjelp med peis eller kamin i Tønsberg?

Uansett om du skal reparere, bytte, sette inn eller rive peis eller kamin bør du ha fagfolk på saken! Legger du ut jobben på Mittanbud vil erfarne håndverkere i Tønsberg konkurrere om å hjelpe med din peis/kamin!

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Tønsberg

Tønsberg kommune ligger på vestsiden av Oslofjorden, like sør for Horten i Vestfold og Telemark fylke. Det bor i underkant av 57 000 innbyggere i kommunen, hvor de fleste er bosatt i og omkring byen Tønsberg, som har vokst sammen med Nøtterøy i Færder kommune til ett stort tettsted.

Tønsberg er en av Norges eldste byer, og i tillegg til mange arkeologiske kulturminner finnes det også blant annet godt bevart trebebyggelse fra 1800-tallet i sentrum. Store deler av sentrum har nasjonal kulturhistorisk verneinteresse. Dersom du planlegger et oppussingsprosjekt i Tønsberg, kan dette påvirke hva du har lov til å gjøre, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett hva slags bolig du har eller hvordan prosjekt du planlegger, er det lurt å få hjelp av lokale håndverkere. De kjenner til hvilke byggeregler som gjelder der du bor, og har erfaring med hvilke materialer som passer til værforholdene i området. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Siste jobber tilknyttet peis og kamin i Tønsberg

Montering av peisinnsats (Nordpeis Pisa) og glatte ut mutvegg

3150TOLVSRØD

Vi har kjøpt en Nordpeis Pisa og ønsker montering av denne. Vi ønsker også å glatte ut veggen rundt peisen, som i dag er besatt med malt murstein. Legger ved bilder av både peis og plassen den er tiltenkt i stua, slik at dere ser hva utgangspunktet er. Gi gjerne pristilbud separat og samlet hvis mulig.

Flytte ildsted og legge inn rørpipe

3150TOLVSRØD

Vi skal flytte et eksisterende ildsted og rive gammel murt pipeløp. Deretter montere ny rørpipe. Huset totalrenoveres og vi kan stå for rivingen selv. Det vi trenger hjelp til: - søknad om flytting av ildsted og om montering av rørpipe - selve monteringen av nytt pipeløp gjennom taktekking og i takkonstruksjonen - montering av selve peis og pipeløp Vi har peis selv. Monteringen skal gå fra stue og rett ut opp igjennom tak.

Rive peis

3117TØNSBERG

Ønsker tilbud på riving av peis fra 70-tallet.

Montering av peis Dovre 760 wd

3150TOLVSRØD

Henting av peis og montering klar til bruk. Jeg ordne med brannhemmende plater bak peis

Endre plassering på peis.

3124TØNSBERG

Vurderer å flytte peisen fra en side av pipen til den andre. Samme rom, kun ny plassering slik at den blir vendt ut mot stuen

Montering ildsted

3124TØNSBERG

I forbindelse med at jeg bygger et nytt hus, skal jeg ha montert en peisinnsats. nærmere bestemt en Brunner Panorma 42/42/42. Selve innsatsen har jeg, men ønsker tilbud på ferdigstillelse av ildsted, arbeid og materiell på lufting, pipe over tak, gjennomføring gjennom tak inkl. tetting, samt montering av ubrenbart materiale i bakkant ildsted. Ildsted vil stå i 2. etg og er ca 2,78 meter fra bjelkelag i etasjeskillet til underkant innvendig tak.

Siste evalueringer
Rive støpt platting og utepeis + mure ny utepeis og vegg + snekre ny trapp fra veranda og treplanting

Vi er veldig fornøyde med arbeidet utført av Real Byggservice. Kommunikasjonen var ryddig, og arbeidet ble effektivt utført til avtalt tid. Gunstig på pris. Vi vil absolutt anbefale disse, og bruke dem selv igjen ved en senere anledning.

April 2020
M

Mari om REAL BYGGSERVICE AS

Tønsberg
Ny murpuss på peismur + male

Flott utført jobb. Effektiv.

Aug. 2019
J

Jeanette om BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Tønsberg
Montere brukt peis Jøtul S17 med omramming

Han kom som avtalt, gjorde jobben godt og til avtalt pris. Svært tilfreds.

April 2019
T

Tone om STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

Tønsberg
Riving av peis, ny peis og slettpussing av vegg

Veldig fornøyd med murerarbeidet. Han er lett å kommunisere med, pålitelig både hva gjelder tid og pris. Anbefales!

Mars 2019
K

Kari om BYGGTJENESTER ROMAN KUBICA

Tolvsrød
Innsetting av peis

Hyggelig og god service. Anbefales

Jan. 2018
M

Marcus om NORGES PIPE REHABILITERING MARIO SAFARIK

Sem
Riving av peis og henting ny peisoven

Veldig fornøyd med utført jobb; rask respons, ryddig avtale, effektivt utført arbeid, godt humør og veldig bra opprydding.

Nov. 2017
T

Trine om MIDGARD MUR AS

Tønsberg
Bytte peisinnsats

Hyggelig selskap med flink håndverker. Brukte en dag mer enn planlagt og hadde ikke nok avretningsmasse for å ferdigstille gulvet. (Derfor kun 4 stjerner)

Feb. 2016
J

Jörg Daniel om PEISMAKERN AS

Tolvsrød
Riving av peis - murvegg

De kom raskt på befaring, og var imøtekommende. Fikk tllf om at de kunen begynne raskt, noe de gjorde. De kom punktelig og gjprde en meget god jobb. Ryddet og gjorde rent for seg. Vil ute tvil anbelalle de videre.

Okt. 2015
S

Ståle om PEISMAKERN AS

Tønsberg
Pipe rehabilitering

Veldig fornøyd. leverte i henhold til spesifikasjon til avtalt pris

Sep. 2015
J

Jørgen om PEISMAKERN AS

Tønsberg
Sette inn piperør og montere peis/vedovn

Er veldig fornøyd med utført arbeid! Fikk gode råd i forhold til å bygge opp ny peis i stue. De var punktlige og svarte raskt på spørsmål vi måtte ha. Konkurransedyktig på pris. Eneste som gjenstår er at de skal sette opp takstige neste gang de er i dette området. Tips for fremtiden er å sage platene til peisen utendørs (så lenge været tillater det). Det fine støvet legger seg i alle kriker og kroker. Krevde full nedvask av stue i etterkant.

Mars 2015
M

Malin om PEISMAKERN AS

Tønsberg
Installasjon av rentbrennende ildsted i peisgrue

Hyggelig første møte på befaring, deretter presist og godt arbeid utført av hyggelige karer. De straks seg enda lengre og jobbet mange overtidstimer for å bli ferdig samme dag. Bra og konkurransedyktig pris, utført til avtalt tid på en veldig god måte! Anbefales!

April 2013
H

Helge om VESTFOLD PEIS OG PIPE AS

Tønsberg
Sett inn peis i leielighet

veldig bra

Jan. 2013
J

Jean om F.A.Gundersen

Ramnes