Peis/Kamin i Nesbyen

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Innsats i peis

3540NESBYEN

Vi ønsker å få satt inn innsats i en gammel peis, ca 20 år gammel av merket Kedddy. Høyde ca 50 cm, bredde ca 72 cm og dybde ca 40 cm. Bredden og høyden snevres inn bakover.

Sette innsats i peis, og rør gjennom pipen

3540NESBYEN

Jeg har fått avvik ved inspeksjon: Beskrivelse: Teglpipe mangler utkraging gjennom etasjeskille. Jeg tror at beste løsning er å sette inn en innsats og nytt rør opp gjennom pipen. Trenger både veiledning på hva jeg kan kjøpe og noen til å gjøre jobben.

Montering av ny peisovn

3540NESBYEN

Har en gammel peis som må "rives" tas ut, montere inn en Anduro peisovn. Pusse veggen der den gamle peisen sto.

* Fortsatt ledig: plassbygget peis på prosjektert hytte Myking, Nesbyen

3540NESBYEN

ønsker indikativt tilbud på plassbygd peis til Telemark hytte. Mykinghøgde hyttefelt, Myking, Nesbyen

Innmuring av peisovn i gammel hytte ved Nesbyen

3540NESBYEN

Jeg trenger hjelp til å mure inn en peisovn i en eksisterende natursteinspeis. Den nye ovnen skal erstatte en parafinovn som skal fjernes. Peisovnen er av type Contura-i5 med panorama. Nisjen den skal mures inn i er 97 cm høy og 61 cm bred. Røykrøret fra eksisterende parafinbrenner er montert på toppen. Opplastede tegninger viser den eksisterende peisen, og det er Jøtulovnen som skal erstattes med ny ovn.

Rive en peis og sette inn en peisovn vi har hjemme.

3540NESBYEN

Vi skal fjerne en peisovn hjemme på Rykkinn for å bruke den på hytta i Nesbyen. Må fjerne og mure igjen dette "pipehullet". Peisen på hytta skal rives og vi skal benytte peisovnene der. Se bilder. Den støreste jobben er på hytta der dagens peis skal rives og fraktes bort. Peisovn skal innstalleres. "Skilleveggen" på dagens peis må antaglig bli stående, da det er bæring i veggen.