Peis/Kamin i Alstahaug

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

flytting av trapp i hus samt peisinnsats i hjørne

8800SANDNESSJØEN

lage ny trappeåpning i bolig, tette igjen eksisterende åpning. samt montering av trapp. ønsker også å få montert peisinnsats i stua istedet for vanlig vedovn.

Oppussing av enebolig

8800SANDNESSJØEN

Vi har kjøpt en enebolig fra 1975 og har en del oppussingstanker. Dette gjelder nytt moderne kjøkken, med justering/fjerning av et par vegger, skyvedør i glass på yttervegg, stue med innsats i peis, og soveromsløsninger. Kort sagt litt av hvert. Befaring ønskes gjerne fra et firma som kan koordinere litt ulike type jobber.

Montering av peisinnsats

8800SANDNESSJØEN

Montering av peis innsats i åpent ildsted.

* Fortsatt ledig: Gulvplate under peis

8800SANDNESSJØEN

Ønsker pris på en gulvplate for peis i sort stål. Størrelse 160 cm bred og 90 cm dyp.

* Fortsatt ledig: Piperehabilitering

8860TJØTTA

Eldre hus med to piper skal rehabiliteres. Huset har kjeller, første, andre etasje og kryploft. Pipe 1: Starter i første etasje og er tilknyttet to ildsteder i andre etasje. Fundament for pipe 1 er uvisst, men antas å være murvegg i kjeller. Pipe 2: Starter i andre etasje, men er tilknyttet tre ildsteder i første etasje via stålrør som går gjennom gulvet og inn i pipen i andre etasje. Fundament for pipe 2, er T-formet brannmur i første etasje, som igjen står på steinmurs-søyle i kjeller. Det antas at begge piper må rehabiliteres/ bygges på nytt. Det er ønskelig at pipe 1 føres helt ned til kjeller. Begge pipene er i teglstein og er ikke loddrette. Anbud på inspeksjon/konsultasjon ønskes.

Renovering av gammelt hus

8800SANDNESSJØEN

Huset fra 1920 skal pusses opp. Vegg i stuen mot n&aring;v&aelig;rende kj&oslash;kken skal rives, nytt kj&oslash;kken skal settes opp et annet sted enn der det st&aring;r pr i dag. D&oslash;ren til entre nr2, der kj&oslash;kken skal st&aring;, skal klees igjen.&nbsp; Alt listverk skal byttes, d&oslash;rer/ytterd&oslash;rer og vinduer skiftes. Det skal tapetseres og legges nytt gulv i entre, stue, kj&oslash;kken. Det skal legges naturstein rundt ildsted/brannmur. I andre etagsje skal det skiftes listverk, lektes opp p&aring; to av rommene, settes opp ferdigmalt panel p&aring; det ene, og tapetseres p&aring; det andre, skifte gulvbelegg. Om n&oslash;dvendig m&aring; huset isoleres p&aring; nytt, slik at nye vegger m&aring; settes opp. Mulig at det ogs&aring; skal monteres verandad&oslash;r der det i dag er vindu.<br/>