Peis/Kamin i Stange

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Stange

TRYSIL FLIS OG MUR AS

Murer Bedrift med base i Trysil. Og Avdeling på hamar. Med lokaler på midtstranda. Vårt område dekker hele regionen innlandet. Vi har ansatte i Fra Ringsaker til TrysilSe våre nettsider instagram eller facebook sider. Vi er daterselskap av Trysil Entreprenør AS og kan være behjelplige med store og små prosjekter.

Mai 2023

Forandring i planene igjen - tilbake til første jobb..

"Kjempefornøyd. Kom til avtalt tid. Ryddig og effektivt. Kan anbefales på det varmeste."
R
Rune Astrix
Hamar
TRYSIL FLIS OG MUR AS

ALFA BYGGTJENESTER

4.9 (35)

https://www.facebook.com/AlfaByggtjenester/Hei, vi er Alfa Byggtjenester og vi vil gjerne tilby våre tjenester til deg.Vi er far og sønn som jobber sammen. Vi har mange gode referanser både fra Mittanbud (som kan sees på Mittanbud.no nettside) og fra andre våre kunder (som kan oppføres ved behov). Vi er tilgjengelig til en gratis befaring hver dag (mandag-fredag) etter klokken 17. Vi jobber raskt og nøye. Vi tilbyr tjenester som: snekring, maling og sparkling.

Jan. 2022

* Fortsatt ledig: Muring av sotluke og ett pipehull.

"Veldig bra!"
T
Tomas
Sagstua

FISKEBEINPARKETT AS

Vi legger, sliper og behandler alle typer tregulv og parkett.? Våre gutta er fantastisk flinke til å legge fiskebein. Vi leverer koplet ?gulv fra A til Å, dvs : -heltre eike staver i ulike sorteringer -legging / hel-liming av disse mott underlaget -lim. vi bruker markedets beste elastikk lim, som har diffusjønssperrende ?effekt i tillegg til å gi fantastisk sterk binding. en annen gunstig virkning av dette limet er støydempende effekt på trinnlyd.? -støvfri sliping med moderne maskiner -beha...

Se mer
Juli 2020

SLIPING OG LAKKERING AV STUEGULV OG GANG/MONTERE PEIS

"Flott arbeid, kom til avtalt tid, raskt utført."
B
Bernt
Ottestad
FISKEBEINPARKETT AS

VALLSET MUR OG PUSS AS

5.0 (2)

Vallset Mur og Puss as. er et murer firma som ble etablert 1999.Vi er en opplæringsbedrift og antall ansatte varierer mellom 5 og 8 ansatte. Vi har kun Norske arbeidere og de fleste har fullført læretid og har mange år i bedriften.Vi utfører alt innen Plate på mark, gulvstøping, radon, våtrom, membran, flislegging, naturstein, skifer, peiser, piper og mur og puss arbeid.Ta kontakt for en hyggelig prat og vi kommer gjerne ut til dere for en gratis befaring av Deres byggeplaner.

Jan. 2017

* Fortsatt ledig: Montere Dovre TAI 45 peisovn

"Jobben er utført etter avtale, og jeg er godt fornøyd med resultatet. Resultatet ser pent og ryddig ut, og de hadde ryddet bra etter at jobben var utført."
T
Tore Kristian
Oslo
VALLSET MUR OG PUSS AS

Olsens Montering Og Ovnsrens

5.0 (5)

Juni 2015

Riving peis oppsett peisinnsats.

"Veldig dyktig håndtverker som du kan stole på. Holder det ryddig og rent i arbeidsområdet og holder det han lover. Veldig fornøyd med den nye peisen."
V
Vegard
Ottestad
Siste registrerte jobber

Lage hull til røykrør i eksisterende pipe og montere vedovn

2312OTTESTAD

Jeg har en hovedetasje og en kjeller. I hovedetasjen har jeg peis. Nå har jeg kjøpt en liten klebenstensovn som jeg ønsker å montere i kjellerstuen. Der går pipen med en sotluke, men mangler hull. Ønsker hjelp til å lage hull og montere røykrøret til pipen. Jeg har ovn og røykrør med vinkel. Ønsker en gratis befaring først sånn at vi kan planlegge plassering, avstand, om jeg må gjøre noe med gulvet der ovnen skal stå, hva slags gulvplate jeg burde ha, sånn at jeg kan kjøpe inn dette før du kommer og utfører jobben. Se vedlagte bilder! Ønsker også et prisestimat på utførelsen i henvendelsen. Det er selvfølgelig også et krav at vedkommende har autorisasjon til å gjøre denne jobben.

Montering av peis

2332ÅSVANG

Har en PeisSelskabet visionlinep40 som jeg ønsker å få montert, er nødvendig med nytt hull i pipe da nåværende er for lavt

Siver vann ut fra sotluke

2312OTTESTAD

Det siver vann ut fra sotluka

Kjerneboring

2330VALLSET

I forbindelse med etablering av en kakkelovn skal en eksisterende tilluftskanal forlenges gjennom sokkelen/veggen til en peis. Arbeidet skal gjøres i et privathus i Vallset, Stange kommune. Sokkelen og veggen består av både gråstein og tegl. Vi ser for oss boring av en kanal på ca. 12,5 cm i diameter. For å treffe den eksisterende luftkanalen vil det være nødvendig å bore ca. 140 cm horisontalt på gulvnivå og ca. 25 cm vertikalt. Ta gjerne kontakt for mer informasjon og evt. for å avtale befaring.

Montere ny peis

2312OTTESTAD

Vi ønsker å demontere den gamle peisen og montere ny peis foran på pipen istedenfor. Vi kan demontere den gamle selv. Men hullet på fylles igjen og så borre nytt hull foran til den nye peisen.

Riving av peisinnsats og innbygging

2312OTTESTAD

Vi skal bytte ut gammel peisinnsats med innkjøpt frittstående ovn. Vi har avtale med montør for montering, men ønsker hjelp til tildekking, riving og bortkjøring. Vi er ikke så fleksible på tid, ønsker å få dette gjort torsdag 4 og eventuelt fredag 5. mai. Jeg har selv mulighet til å være med på prosessen med bæring og riving, men mangler henger, meiselhammer og tildekkkngsmateriale.