Peis/Kamin i Løten

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Løten

RØINAAS ELEKTRO AS

Vi står på for at dere skal ha best mulig opplevelse av å benytte oss som elektroentreprenør til deres prosjekter, og at resultatet skal bli best mulig!

Nov. 2018

Hytte på Budor

"Bra jobba til en ok pris, kan anbefales"
I
Ida
RØINAAS ELEKTRO AS
Siste registrerte jobber

Reparasjon av pipe på tak og frakobling av vedovner

2340LØTEN

Pipetoppen må repareres. Gammel teglsteinspipe med frostskader og avskaling i mursteinen, krater i røykløp(sitat feier), samt dårlige/gamle fuger. Pipehatt/topptildekking i metall må også byttes. I tillegg har vi to vedovner og en vedkomfyr i andre etasje som skal frakobles pipa, og hullene etter disse skal mures igjen. Ovnene skal stå igjen (frakoblet), men vedkomfyren skal bæres ut i låven. I første etasje har vi en gammel vedovn som skal byttes, bæres ut, og erstattes av en ny vedovn som vi i tillegg trenger å få installert. Ønsker primært pris på alt dette, men vi trenger spesifikasjon på pris flytting/bæring av ovnene, slik at vi kan vurdere å gjøre dette selv.

Sette inn innsatspeis

2340LØTEN

Har vært i innkjøp av en Jøtul 520FR som jeg vil sette inn i eksisterende peissted. Men kan og være åpen for andre løsninger/modernisering for å få det finest mulig.

Peisinnsats/fjerne gammel åpen peis

2340LØTEN

Jeg må ha en peisinnsats eller må jeg rive og allt og bygge opp ny

Vurdering kjøp/montering ny peisinnsats Jøtul

2340LØTEN

Har en gammel innebygd Jøtul peis som jeg ønsker å vurdere kjøp/montering av ny peisinnsats i glass

* Fortsatt ledig: Undersøke peis for montering av peis innsats.

2340LØTEN

Vil ha undersøke hvilken peis innsats jeg trenger og om selve peisen er igod stand for å montere in en ny

* Fortsatt ledig: Tørrmur peis dovrestein.

2340LØTEN

Hei. Skulle hatt hjelp til å få opp en tørrmur rundt en peis i trysilfjellet, det skal bygges rundt en brunner panorama 25x85x59. Er i trysilfjellet. Behjelplig med evt bosted.