Peis/Kamin - Sør-Fron

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Erstatte brannmur/pusse pipe

2647SØR-FRON

Har ei hytte med en peis og pipe fra byggeåret, dvs ca 1935. Under en oppussing av hytta rundt 1979/1980 ble det murt opp en teglsteinsmur som brannmur mot en frittstående jøtulovn. Nå ser denne brannmuren ut til å gi litt etter og buler ut på midten, og det er behov for en utbedring av/erstatning for den. Jeg ser for meg at dette evt kan løses enklere med puss på den gamle muren og så evt brannplater, alternativt sette opp noe som tilsvarer det som er der i dag. Ovnen skal fortsatt stå slik den står i dag, så det må tas hensyn til rørføring fr aden og inn i pipa. Ønsker tilbud med forslag som vil være forskriftsmessig korrekt.

* Fortsatt ledig: Gammel åpen peis fra 1944.

2647SØR-FRON

Se på mulighet for bygge lukket peis/ovn i eksisterende peis, eller åpen for forslag til løsning.

Sette inn spjeld i en peis

2646GÅLÅ

Vi ønsker å få murt inn et spjeld i en gammel peis.

Fjerne ovn og peis, pusse pipe, sette inn ny ovn.

2646GÅLÅ

Jobben befinner seg på hytte i Gålå. Oppdraget går ut på å ta bort eksisterende ovn og tette hull på pipe. På samme pipe står også klebersteinsovn som skal plukkes ned. Ta ned denne og tette hull på pipe. Deretter ønsker vi å få pusset hele pipen slik at den blir hvit og «glatt». Pipen er ca 2 1/2 meter høy og 1/2 meter bred (står i skråtak så litt forskjellig høyde). Vi har en aduro lux 9.5 peisovn vi ønsker å få satt inn på forsiden av pipen. (Ikke på samme side som peis eller ovn befinner seg) derfor må det tas nytt på pipen for å få denne på plass.

Bygge bad, installere peisovn, legge nye gulv, ta ut peis og pipe +

2647SØR-FRON

Riving av peis, ovn og pipe. Bygge vegg og installere ny peisovn med pipe. Lage nytt bad med varmekabler, flislegge gulv og vegger og montere interiør. Legge nye gulv med varme, parkett og steinfils. Flytte varmtvannstank. Ny kjøkkenbenk, flislegge mini-veggen over, utbedre rør-opplegg under to kjøkkenbenker. Jeg skal søke om utslipps-tillatelse for infiltrasjons-system.

Murerhjelp

2646GÅLÅ

Trenger hjelp til å få revet en pipe og satt opp en ny samt nytt ildsted.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud