Peis/Kamin i Vennesla

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Fjerning av peis og mørtling av pipe

4706VENNESLA

Jeg ønsker å fjerne peis ned til pipe. Arbeidet vil bestå av riving, fjerning av material, mørtling av pipe samt montasje av luke hvor avsug er per dags dato. All materiell må også håndtverker stå for. Om tilbyder også tilbyr å legge gulv ønsker jeg en pris på 75m2 gulvlegging også som opsjon (kun arbeidet, materiell vil jeg stå for.) Legger ved bilder av peis.

Oppdrag Mårvegen 5, 4707 Vennesla

4707VENNESLA

1. Rive ned peis Vi ønsker at dere river ned peisen på bildet. Kun pipen skal stå igjen, da det senere i år skal monteres ny frittstående peis. Nedrivingen skal altså gjøre det klart for ny frittstående peismontering når den tid kommer. Etter nedriving, må gulvet under peisområdet matche resten av stuen ved enten å legge tilsvarende gulv eller annen løsning. 2. Gjøre om til slette vegger og male Det er veggpaneler i hele huset. Etter nedriving av peis, ønsker vi å gjøre veggene om til slette vegger. I dette oppdraget ønsker vi å starte med stue (inkl. spisestue), kjøkken og gang. Etter omgjøring til slette vegger, vil vi ha de nye veggene malt i samme farge. 3. Fikse sprekker i tak Det er sprekker i store deler av taket i stue. Dette ønsker vi reparert. 4. Nytt vinylgulv på kjøkken Sammen med omgjøring av veggpanel til slettevegger, ønsker vi å bytte vinylgulv på kjøkken med et nytt. Oppdraget ønskes utført fortest mulig. Velkommen på befaring!

Skifte ut peisen med en noe mindre og bedre type

4706VENNESLA

Idag har vi en VisionLine P40 peis, en ganske stor peis som gir liten varme og som egentlig bare er til pynt. Hovedproblemet med peisen er at det siver ut mye røyk i stua når den brukes, derfor har vi kun hatt fyr i den 3 ganger de siste 4 årene. I bruksanvisningen står det at for full effekt (2-3 KW) så skal dørene være åpne. Dette har vi aldri gjort for da vil det hvertfall komme røyk og sot inn i stua. I tillegg er peisen lett tilgjengelig for minstemann, og vi ønsker en peis som han ikke kan åpne og lukke på egenhånd. Dagens peis er svært lite brukt og vi har en kjøper som gjerne vil ha peisen. Derfor må denne demonteres med forsiktighet.

Vedovn

4708VENNESLA

Vi har renovert boligen og trenger vedovn og stålpipp for den

Rehabilitering av pipe

4706VENNESLA

Hei, Jeg ønsker rehabilitering av peis

Bytter peisovn og kontrollere pipe

4700VENNESLA

Jeg har kjøpt gammel bolig som fyrer både ved og parafyn olje. Jeg vil gjerne bytte til vanlig god og varme vedovn for rimelig peng. Holder på å sjekk ny vedovn og folk som kan monteres.