Peis/Kamin - Gjøvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Peis/Kamin i Gjøvik

Siste evaluering

Innmuring av peisinnsats

"Topp jobb"

J

John

Gjøvik, aug. 2023

Les flere evalueringer om STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

Siste evaluering

Bytte av peis og murpuss

"Vi benyttet peismontørene for å bytte ut en eldre peis med en nyere modell, og vi er veldig, veldig fornøyde med resultatet. VI hadde flere firma på befaring, og alle andre firma mente det ville bli en nærmest umulig oppgave å bytte peis. Peismontørene så løsninger tidlig, og kom med et pristilbud som var langt lavere enn andre tilbydere. Prisen som de ga innledningsvis ble overholdt, og de kom med gode tips over hva vi selv kunne gjøre for å spare penger. De ga også flere gode innspill vedrørende plassering og type peis. De var svært effektive, og brukte ca 3 dager fra riving av gammel peis til ny peis sto ferdig. Resultatet ble bedre enn forventet, terningkast 6!"

S

Sturla

Nord-torpa, sep. 2019

Les flere evalueringer om PEIS & OVNSMONTØREN DAHLSTRØM

Vis flere selskaper
Siste registrerte jobber

Sette opp brannmur og montere peisovn

2817GJØVIK

Oppføring av brannmur på vegg som kompenserer for utforing av trevegg rundt. Vegg skal etterisoleres ca 10 cm. Også fint om denne blir pusset hvis det brukes leca. Også anbefalt å få opp mere lufting fra utsiden og inn på ovn pga villaventilasjon som gjør fyring lite effektivt. Hvis ikke det ikke kan tilbys et veldig bra tilbud på peis ovn ( Hwam 3660 ) så kjøper kunde denne selv. Har bilder av pipe og området rundt. Har også tilbuds dokumentet fra annet murer firma som har sett over jobben hvis dette er interessant som referanse.

Rive peis og sette inn ovn.

2819GJØVIK

Vi har en stor peis i stua murt i hvit Mexistein. Bak peisen er en vedovn. Det er også en mur ved ovenen i halv høyde. Alt som er beskrevet ønskes fjernet. I stedet vil vi ha en peisovn. Sår i gulv og tak som oppstår trenger vi også en løsning på.

Ny peis opplegg

2819GJØVIK

Hei. Ønsker se på muligheten for ny peis. Denne sluker veden og gir ikke spesielt mye varme og tar samtidig mye plass og er vendt utover. Vi ønsker en peis(innsats) vendt mer innover mot hele stuen og huset.. Trenger noen til å se på dette og hvilke muligheter vi har her, samtidig hvilke løsninger som er funksjonable. PS: vi har en peis nede i kjeller også, men ønsker ikke gjøre noe med denne pr nå. Huset er fra 84. Bilder vedlagt, ta gjerne kontakt for en hyggelig prat Mvh Bjørnar og Cecilie

Mure pipemur å installere vedovn

2838SNERTINGDAL

Ønsker slett mur inne, å installere av en Aduro 9 vedovn. (Må bæres opp fra garasje til stue)

Ved øven

2827HUNNDALEN

Jeg ønsker å flytte ved øvn. Noen som kan ta jobben? Bor på Gjøvik

Innmuring av peisinnsats

2818GJØVIK

Ønsker tilbud på installasjon og muring av peisinnsats i hytte på Øyerfjellet.

Siste evalueringer
Fjerning av peis

Raskt og effektivt. Bra utført arbeid

Mai 2015
S

Stine om Olsens Montering Og Ovnsrens

Øvre snertingdal
Peis

Er veldig fornøyd med jobben som ble gjort.Så denne bedriften kan jeg anbefale til alle som har en murer jobb eller å legge fliser.Vi kommer til å bruke Flisleggern til også neste jobb,Dem har også meget rimelige priser.Vi avtalte også klokkeslett og dag så dem kom når dem skulle.Mvh:Fornøyd kunde.

Mars 2012
F

Frank om FLISLEGGERN INNLANDET LIMITED

Fevik

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud