Peis/Kamin i Ringebu

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Ringebu

STANDARD MUR, KJETIL HØVA JOHANSEN

4.8 (54)

etablert firma i 2012 driver med muring, montering av ovner/ peiser ,skifer membran ,flis. våtromssertifikat og protan membran sertifikat. sentral godkjenning og fagbrev i murer faget.

Nov. 2023

Fjerning av peis og sette inn vedovn

"Topp jobb, er veldig fornøyd."
K
Kirsten
Siste registrerte jobber

Fjerning av peis og sette inn vedovn

2632VENABYGD

Jeg ønsker hjelp til å fjerne en peis og sette inn en rentbrennende vedovn. Dette er en hytte på Venabygdsfjellet. Vil også få vurdert muligheten av å sette opp vedovn i anneks der det ikke er pipe.

Rehablitering pipe

2632VENABYGD

Ønsker pris på rehablitering av teglsteinspipe med innvendig foringsrør. Jobben omfatter også nytilkobling av 3 ildsteder. Inkludert i dette er gjenmuring av eksisterende peis. Huset er 3 etasjer pluss skråtak så pipelengden er omkrin 10 meter. Befaring vil bli avtalt slik at eksakt pris kan gis. Gi allerede før befaringen en uforbindlig prisantydning.

Utskiftning av gammel peis og ovn til ny ovn

2630RINGEBU

Jobben består å fjerne gammel ovn og peis på en hytte. Her trenger vi å tette eksisterende hull, utføre nødvendig murpuss, samt installere en ny ovn. Dette inkluderer godkjent montering av ny ovn til pipe, verktøy/kjøring, hulltagning nytt hull, innbæring, bortkjøring av gammel ovn og peis. Ny ovn er innkjøpt.

* Fortsatt ledig: Bygge peisfasade rundt eksisterende peis

2634FÅVANG

Vi ønsker tilbud på peisfasade (ønsket materialer: drivved + stein)

Montere peisovner

2634FÅVANG

Har to jøtul peisovner som er koblet fra som ønskes koblet på igjen. Det må legges opp nytt rør mellom peisovnene og pipene begge steder. Den ene skal stå samme sted som den ble koblet fra, den andre skal flyttes til en annen siden av pipen (der kjøkkeninnredning står nå).

Montere Aduro 9.7 rundoven, pusse mur, legge vinylbelegg bad

2634FÅVANG

Gammel peis er tatt ut og ny rundovn skal settes på plass. Montere ny rundovn/peis og evt tette gammelt hull dersom dette ikke kan benyttes til ny peis. Pusse mur på pipe. Legge avrettingsmasse på bad og legge vinylbelegg, str. på badet er 7,1 kvm. Varmematte skal legges under vinylbelegg.