Peis/Kamin i Lillehammer

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Lillehammer

PARIS TZORTZIS

Jeg driver i stor sett med piperehanbilitering, og ovner peis montering. Jeg har mye erfaring,tatt kurs om saken og referanse. Feiemester Pettersen (93489040) kan forteller litt om jobber jeg har utført.

Feb. 2022

Montere og sette opp kjøkken, legge gulv og rive/montere peisovn.

"Han kom til avtalt tid, og selv om jobben ikke ble helt som han ble forespeilet gjennomførte han med glans. Første del var å rive en gammel stor murpeis. Deretter måtte han vente ca 3 måneder pga oppussing av huset før han kom tilbake og innstallerte..."Se mer
G
Gro
Lillehammer
PARIS TZORTZIS

PEIS & OVNSMONTØREN DAHLSTRØM

4.6 (50)

Vi jobber bare med peiser, ovner og piper, samt gasspeiser.

April 2020

Ombygging peis

"Anbefaler på det varmeste Svein som montør for peisinnsats. Vi er svært tilfredse med resultatet og kvaliteten på arbeidet. I tillegg gikk kommunikasjonene enkelt, Svein er til å stole på og holder avtaler."
Ø
Øyvind
Lillehammer

AUSTDAL GRUNNMUR OG GRAVESERVICE AS

Utfører arbeider innen :Graving: Graving for tomter Graving for drenering Graving for grøfting/kabel Graving for vann og avløp Annlegging for vei/gårdsplassTransport: Transport av alle former for masser (Jord, grus, pukk etc.)Planering: Planering av alle former for uteareal.Støping/forskaling : Støping av grunnmur, plater, ringmur etc. Forskalingsarbeid med tradisjonell forskal...

Se mer
Des. 2011

Montering av vedovn

"Brannmuren som ble satt opp ble veldig bra. Jeg kan heller ikke si noe negativt på hullet i pipen som ble laget. Ovnen fungerer som bare det nå."
M
Magnus
Jar
AUSTDAL GRUNNMUR OG GRAVESERVICE AS

MURERFIRMA ERIK HASLI

Murerfima Erik Hasli Firmaet mitt er en enmannsbedrift jeg har 35år erfaring i alle mulige jobber innen mur.puss og flisarbeider. De siste årene har jeg mest jobbet med våtrom,skifer og peiser i alle fassonger.Tar på meg bådet små og større oppdrag. Jeg har våtromsertfikat..Så utfører jeg rehab av gammle piper.

Juli 2011

Muring av peis

"Murerfirma Erik Hasli utførte jobben med muring av peis på en grei måte. Peisen ble slik vi ønsket å ha den,- han reparerte også utetrappen vår. Det er med glede vi kan anbefale dette firma til andre. Haabet Serrano / Berntsen Lillehammer"
A
Arve
Lillehammer
Siste registrerte jobber

Installerte peisovn

2619LILLEHAMMER

Installere nordpeis duo 6 med røykrør bak. Det er i dag ikke hull til røykrør i pipa, så dette må etableres.

sette inn peisovn

2609LILLEHAMMER

skal bytte ut ovn med rentbrennende peisovn sentralt i Lillehammer

Montering av stålpipe på hytte

2608LILLEHAMMER

Trenger og få skiftet ut røkrør uisolert til isolert stålpipe på hytte. Høyde ca 3 meter ink det som dr over tak

Montering vedovn

2608LILLEHAMMER

Skifte av vedovn i kjellerstue

Rivivng av peis, og mulig monterng av ny

2613LILLEHAMMER

Vi har en eldre peis som vi i første omgang ønsker vi å rive. Bildet av peisen er vedlagt. Etter peisen er revet ønsker vi å montere en ny fyringsløsning, men hvilken type har vi ikke avgjort enda.

Murpuss bak peis

2609LILLEHAMMER

Jeg har en mur vegg bak en peis i lillehammer som har blitt pusset, men sprekt opp. Jeg ville ha tettet sprekkene og funnet en bedre løsning. Peisen må også ha godkjenning av feier.