Peis/Kamin i Elverum

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Elverum

TRYSIL FLIS OG MUR AS

Murer Bedrift med base i Trysil. Og Avdeling på hamar. Med lokaler på midtstranda. Vårt område dekker hele regionen innlandet. Vi har ansatte i Fra Ringsaker til TrysilSe våre nettsider instagram eller facebook sider. Vi er daterselskap av Trysil Entreprenør AS og kan være behjelplige med store og små prosjekter.

Mai 2023

Fjerne en liten vedovn.

"Flott jobb raske og dyktige. Anbefaler dette firmaet !!🤩"
L
Lisbet
Svelvik
TRYSIL FLIS OG MUR AS

TRADMUR HOLMVIK

Tradmur er en murerbedrift i Stange. Vi har fokus på allsidighet og er utførende innen store deler av murerfaget. Vi har Innlandet som serviceområde og påtar oss både små og store prosjekter innen feltet. Vi har 11 års erfaring innenfor murerfaget, og kan også vise til referanser ved behov. Utførende innenfor:- Flis-Skifer-Tegl-blokkmuring- Betongsaging-Støpearbeider- Våtrom- Pussarbeider- Peis/ildsted- Naturstein-Antikvarisk restaurering Ring meg gjerne for en hyggelig samtale og eventuelt...

Se mer
Des. 2022

Rive gammel peis og montere ny vedovn

"Godt utført arbeid og punktlig levert ble litt dyrere enn først anngitt Skal bruke holmvik på neste gang vi skal utføre murerjob og ved ovns montering"
R
Roar
Elverum
TRADMUR HOLMVIK

Våler Bygg AS

Går du med byggeplaner?Våler Bygg utfører alt innen:- Tømrer- og snekkerarbeide- Våtrom- Flis og murarbeid- Piper, ovner og peiserVi kalkulerer, tegner og tar byggsaksbehandlingen til ditt bygg.Om oss:Våler Bygg AS ble etablert i 1979 og registrert som aksjeselskap i 1985. Våler Bygg AS utfører bl.a.: snekring og tømring, betong - armering - forskaling - muring og pussing, våtromsarbeid med flislegging. Vi er godkjent våtromsbedrift, og har godkjente ansatte for utførelse av pipe-rehabilitering ...

Se mer
Des. 2020

Skal bytte ut en ovn, med en peisovn

"Lett kommunikasjon underveis, ryddige tilbakemeldinger. Møtte som avtalt, og jobben ble gjort av en blid mann med medhjelper helt etter ønske."
T
Torill
Elverum
Våler Bygg AS

NERGAARD MUR OG FLIS

5.0 (21)

Nergaard mur og flis er et murerfirma som stiller høye krav til seg selv.  Firmaet utfører alt innenfor peiser, vedovner, piperehabilitering, mur/puss, skifter, forblending, gulvstøping/gulvavretting, flislegging og baderom. Nergaard mur og flis er et murerfirma som holder til i Elverum.  Firmaet ble etablert som enkeltmannsforetak 1.juni 2013 av Tor Ivar Nergaard, som har lang erfaring i bransjen.  Nergaard mur og flis er opptatt av å levere arbeid av høy fag...

Se mer
Jan. 2016

montering av peisinnsats og salg av peisinnsats

"Anbefaler Nergaard mur og flis! Jobben ble utført prikkfritt med gode løsninger og god kvalitet. I tillegg brukte han en dag mindre enn tilbudet!"
B
Bjørn Erik
Elverum
Siste registrerte jobber

Tette en gammel peis i kjeller

2414ELVERUM

Vi har en gammel peis i kjelleren, som er koblet til pipeløpet til peisen vi har i dagligstuen. Vi ønsker å bruke peisen i dagligstuen, men når den er i bruk - så ryker det inn gjennom spjelet i kjelleren. Dette gjør at lageret/rommet hvor den gamle peisen er - fylles med røyk. Det er uheldig. Jeg ønsker å se muligheten å tette spjelet eller slikt, så vi kan bruke peisen i daglligstuen. Det er ikke en løsning å rive peisen i kjelleren, enda. Kom gjerne for en befaring.

Rive gammel peis og klargjøre til ny ovn

2406ELVERUM

Rive gammel peis i tegelstein , pusse og klargjøre for ny ved ovn

Fjerne en liten vedovn.

2414ELVERUM

Fjerne en liten vedovn og mure igjen. Dette grunnet overgang til varmepumpe.

Få fjernet en vedovn

2414ELVERUM

Trener å få fjernet en liten vedovn, og mure igjen. Dette grunnet overgang til varmepumpe.

Rive gammel peis og montere ny vedovn

2406ELVERUM

Pusse ,rive og montere vedoven

Demontere/Rive gammel peis og montere ny

2407ELVERUM

Jeg ønsker tilbud for å få revet en eldre murpeis (Dovre) og montere en ny vedovn. Hullet til røykrør må nok flyttes. Ny vedovn kjøper jeg selv men må få den innstalert.