Peis/Kamin i Hitra

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Siste registrerte jobber

Montering av vedovn

7250MELANDSJØ

Ønsker gammel ovn fjernet, gammelt hull tettet og nytt hull for montering av ny ovn. De bilder av pipe, gammel ovn og ny brukt ovn som skal monteres. Hytta og pipen er bygget i 1991. Litt usikker på hvilket materialet pipa er satt opp i. Ønsker fastpris.

* Fortsatt ledig: Montering av peis

7250MELANDSJØ

Montering av peis med rørpipe rett opp gjennom tak. Tak belagt med papp og innvendig takhøyde er ca. 3,5m. Skal monteres i hjørnet midt på vedlagte interiørbilde. Montør kan evt. levere peisen.

* Fortsatt ledig: Montering av peis på Hitra

7250MELANDSJØ

Montering av peis med gjennomføring av piperør rett opp i tak belagt med takpapp. (Takhøyde ca 3,5 meter). Hytte ferdigstilt i 2016. Montør kan evt. levere peis.

Pusse opp enebolig

7242KNARRLAGSUND

Skal bytte vinduer på hele min enebolig. Legge gips plater på stue, kjøkken og trappeoppgang. Gipse rundt pipa slik at det blir et slett resultat å sette inn ny vedovn. Legge skjult anlegg strøm.

Montering av peisovn

7243KVENVÆR

Ønsker bistand med hulltagning i lecapipe og innmuring av røykrørssats for montering av peisovn i fritidsbolig på Skårøya utenfor Kvenvær på Hitra. Vi kan organisere båtskyss til/fra Kvenvær.