Peis/Kamin i Stavanger

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Stavanger

PEISKONGEN AS

Peiskongen AS har sannsynligvis det største utvalget av typer innsatser som Hoxter, BEF home, hajduk, A.caminetti stowax osv. Vi har også frittstående ovner fra Jydepejsen, Aduro, Morsø og westfire. Pipesystemer henter vi fra Europas beste produsent som heter Metaloterm. Vi har erfarne Montører med oss på laget, og kan hjelpe til med alle jobber som har med piper , rehabiltering og peiser å gjøre. Hos oss får du den rette veiledninge og servicen på arbeidet du ønsker utført

Okt. 2023

Montere vedovn

"Veldig bra"
H
Hannah
Stavanger
PEISKONGEN AS

KONGSTEINSGATA MALERSERVICE FERNANDO COSMIN HONDOI

Vi utfører maling effektivt og rimelig! Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat av jobb og pris. Tjenester: - Muring - Maling - Tapet - Sparkling - Gipsplater - Fliser - Parkett - Murpuss Ser frem til et godt samarbeid!

Sep. 2023

Mure igjen hull etter gammel peis

"Han kom raskt med et tilbud og utførte jobben samme dag! Veldig effektivt og resultatet ble fint!"
M
Marte
Stavanger
KONGSTEINSGATA MALERSERVICE FERNANDO COSMIN HONDOI

MARCUS BYGG KAMINSKA

Aug. 2023

Rive og fjerne Peis

"Gjennomførte riving av peiser og pipe iht. avtalt tid og pris. Bruker dem gjerne igjen."
T
Trond
Hafrsfjord

VM INVEST AS

Velkommen til vår side.Vårt mål er at du som kunde skal være 100% fornøyd med kvaliteten vi leverer.Vi er et lite entreprenørfirma som utfører arbeid innen:GravingSteinmuringUteområdeTømmringRivingBetongsagingVi har ADK1 sertifikat for Vann og Avløp.

Juli 2023

* Fortsatt ledig: Oljefyring

"Bra utført arbeid og effektiv."
M
Morten
Stavanger
VM INVEST AS

Bygg og Fjell Haider

Feb. 2023

Fjerne gammel peis og mure igjen

"Veldig fornøyd med arbeidet. Det ble veldig fint og det var tydelig at han hadde mye kunnskap om området. Kom til avtalt tid og fikk en fin pris. Kan varmt anbefales videre!"
F
Frida
Stavanger

Murmester Jonassen

Hei!Jeg er ny på Mittanbud, men har over 50 års erfaring i bransjen ...Ta gjerne kontakt om du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Ragnar Jonassen,Murmester JonassenTelefon: 991 69 171

Jan. 2023

* Fortsatt ledig: Peis

"Modernisert gammel teglsteinspeis med murpuss. Laget nytt pipehull og montert peisovn, som avtalt. Erfarne, hyggelige og ryddige folk."
K
Kirsten
Stavanger
Murmester Jonassen
Siste registrerte jobber

Montere peis inn i murvegg

4048HAFRSFJORD

Flytte peis fra en etasje til en annen. Eventuelt mure igjen tidligere vegg eller sette in nytt. Lage hull i vegg for nytt peis. Avbildet peis skal monteres i veggen med tv bildet.

Montering av ildsted og foring av pipe

4085HUNDVÅG

Foring av eksisterende pipe og montering av nytt ildsted

Peisinnsats montering og innkledning

4085HUNDVÅG

Ønsker å få tilbud på montering av peisinnsats som er i bestilling (60cm bredde) med glass på tre sider. Den må kles inn med murpussede plater fra gulv til tak og tillufting i slisse under. Gode referansprosjekter må legges til grunn som kvalitetssikring.

Demontering av kakkelovn

4027STAVANGER

Trenger hjelp til demontering av en kakkelovn av nyere modell i Stavanger området. Flisene og delene må markeres og nummereres.

Sjekk peisen at fungerer som den skal

4019STAVANGER

Etter å ha fyrt opp, lukter huset sterkt av røyk.

montere peisovn

4046HAFRSFJORD

Har kjøpt en ny peisovn, og hullet inn i pipen må flyttes 10cm (senter) opp. Har rør. Det er en leca-pipe.