Peis/Kamin i Lillesand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Lillesand

Jb5 bygg as

5.0 (13)

Vi driver innen betong og tre . Vi tar alt av betong/ forskaling jobber og mindre tømrer oppdrag. Med over 14 års erfaring. Hoved fokuset hos oss er å ha god kommunikasjon med kunden og være nøye med utførelsen .

Jan. 2023

Peis steiner skal sette på peis vegg

"Fantastisk bra kvalitet jobb og hyggelig kar. Absolutt anbefales sterkt. Veldig god kommunikasjon og godt samarbeid. Jeg kan si at JB5 ryddig og pålitelig bedrift og ikke minst man ser profesjonalitet i gjennomføring."
B
Benjamin
Lillesand
Jb5 bygg as

Max Pfister AS

Vi utfører alt innen:- Natursteinsmuring- Skiferarbeider- Grunnmurer- Flisarbeid- Mur og pussVi murer også peiser samt at vi legger brostein og belegningsstein.Vi har lang erfaring og god service. For mer informasjon, ta gjerne kontakt på mail eller telefon.

Sep. 2019

Montering av vedovn

"Som tidligere (kanskje ca. 10 år siden) er jeg kjempefornøyd. Levert til avtalt pris og tid. Siden jeg ikke bor i huset selv, var det ekstra bra at det ble foreslått løsninger og at disse ble utført som avtalt. Kjempefornøyd igjen."
G
Gert
Lillesand
Max Pfister AS

KLIMA & MILJØTEKNIKK DA

4.7 (10)

Klima & miljøtekknikkVi er mesterbedrift i feiefaget, og har kometanse og lang erfaring innen skorsteinsarbeider.- Vi rehabeliterer alle typer skorsteiner- Monterer isolerte stålpiper- Vi driver også med rens av ventilasjonsanlegg/ avtrekkskanaler.

April 2014

Rehabilitering av skorstein

"Er veldig fonøyd med løsningen.Vil bruke dem igjen hvis det blir aktuelt."
S
Synnøve
Lillesand
KLIMA & MILJØTEKNIKK DA
Siste registrerte jobber

Lage nytt hull i peis, og montere peis

4790LILLESAND

Gammelt hull i pipa må tettes, nytt hull må lages ,også må peis monteres.

Peis steiner skal sette på peis vegg

4790LILLESAND

Jeg har 4/5 m2 vegg som skal limes peisstein og brann platen på bak peis. Det er hjørne på vegg. Har kjøpt veggfliser nok tror jeg men ikke kjøpt enda brann platen. Så fikser vi etterpå

Installere peisovn

4770HØVÅG

Vi bytter ut vår gamle Jøtul med en ny peisovn a la Aduro som vedlagte bilde. Ønsker pris på demontering/ montering.

Småting som skal ferdigstilles

4790LILLESAND

Har et par ting som er igjen etter en oppussing av fritidsbolig som jeg trenger hjelp med å ferdigstille. Blant annet legge panel på en levegg, skifte noen bord på yttervegg, skifte en glassplate i innerdør og legge brannsikker plate til å ha under peis (samt montere peisen). Pluss noe småplukk.

Sette inn nytt spjeld

4770HØVÅG

Nåværende spjeld kan ikke lukkes. Trenger nytt som kan åpnes og lukkes ved behov. Peisen er på en hytte på en øy i Høvåg/Lillesand.

Montere peisinnsats

4790LILLESAND

Vi ønsker å få hjelp til å få murt opp og montert en peisovn på rett vegg. Vi river og gjør klart til montering selv.