Peis/Kamin i Sogndal

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Peis/Kamin i Sogndal

LUSTER SERVICE AS

Handverk med god kvalitet til låg pris.

Nov. 2020

Nytt hull i leca pipe

"Supert resultat på Restaurering av pipen. Kan anbefales"
S
Steffen hande
LUSTER SERVICE AS
Siste registrerte jobber

Sette inn ny peis/ovn

6856SOGNDAL

Vi skal rive en peis vi har nå, (har tenkt å rive selv) og få installert en brukt Jøtul F373. Til dette ønsker jeg tilbud på å få murer igjen den gamle pipe inngangene til nåværende peis, send meg en melding om dette er noe du kan. Så kan jeg sende bilde av gammel peis, og ca hvordan vi ønsker å få det til å se ut. Håper å få gjort dette om 5-8 uker. Vi vurderer 1 av 2 løsninger for å fornye pipen inne. 1. få det til å se ut som grå betong. 2. legge murstein fineer fliser så det ser ut som gammel murstein pipe. Ønsker i såfall tilbud på dette også. Dersom dette er noe dere kan.

Piperehabilitering

6854KAUPANGER

Ønsker tilbud på rehabelitering av leca-pipe. Byggeår bolig/ pipe ca 1985. Pipe er ca 10meter. 2stk eksisterende gjennomføringer må tettes. Det må etableres 1 stk ny innføring, til ny peis.

* Fortsatt ledig: Ny peisovn og installering av den i pipe

6854KAUPANGER

Hei, Vi har nylig kjøpt bolig på Kaupanger i Sogndal. Boligen har ikke installert peisovn i dag, men det er tilrettelagt for ildsted. Se bilde. Vi ønsker tilbud på ny frittstående peisovn og installering av den. Det er ønskelig at peisen skal stå ved blått kryss på bildet. Rødt kryss er pipe. Tommy.

Montere peis

6856SOGNDAL

Trenger å få laget hull og montere peis. Det er keramikkrør i pipen.

Nytt hull i leca pipe

6854KAUPANGER

Pussing av leca pipe. (Slett pipe mur) Lage nytt hull til ny ovn.

Montere peis

6856SOGNDAL

Trenger noen som kan montere peisen vår på motsatt side av hvor den stod og tette det gamle hullet. Det er rør inne i pipen