Peis/Kamin - Balsfjord

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

* Fortsatt ledig: Installere peisovn - hull i pipe

9055MEISTERVIK

Jeg vil installere ny, moderne peisovn. Gammel peisovn er fjernet, det er en del sprekker i mørtel rundt hullet i pipa - bør nok repareres og kanskje må det tas nytt hull et annet sted. Ønsker også å få tettet hull til vedovn på kjøkken som skal fjernes. Eventuelt også pussing av muren - det kan vi eventuelt gjøre selv.

Montere peisnnsats

9050STORSTEINNES

Jeg har i dag en åpen klebestenpeis av typen Høvring. Den ønsker jeg å få montert en peisinnsats i av typen Jøtul C 400.(https://ildstedet.no/produkter/jotul-c-400-harmony ) Pipeløpet fra peisen går via en klebestensovn. Avstand fra peis til pipetopp ute er ca 4-5 meter. Hytta som har peisen ligger ved Sagelvvatn i Balsfjord kommune. Det er kort adkomst fra vei. Peisinnsatsen er allerede fraktet til hytta.

Montering av stålpipe.

9040NORDKJOSBOTN

Ønsker pris på levering og montering av stålpipe. Montering gjennom innertak og yttertak. Uisolert pipe innvendig første del. Ca 100 cm på loft mellom innertak og yttertak. Ca 120 cm over tak. Totalt ca 4 meter pipe.

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud