Trenger du en ansvarlig utførende på Ås?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende på Ås? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende på Ås?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende på Ås? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber på Ås på Mittanbud

Bygge anneks

1407VINTERBRO

Etter mange samtaler med kommunen trenger jeg ekspertise til å finne utav om dette i det hele tatt er mulig. Jeg ønsker å sette opp et anneks med platting og med innlagt strøm. Så pass stort at det kan brukes som kontor og treningsrom, men også en koselig film kveld. Ønsker også en liten hems til overnattings gjester. Kommunen sier jeg ikke kan sette opp uten å sende inn byggesøknad. Men dette koster penger og tid, og kunnskap jeg ikke har. Jeg er derfor ute etter en fagperson som kan ta på seg hele oppdraget, fra byggesøknad, til tegning, selve byggingen og kontakt med elektriker så strøm og lys blir lagt opp. Dersom byggesøknaden blir godkjent, er jobben selvfølgelig din. Det jeg ikke ønsker å havne borti er at jeg må betale en hel hau, uten at jeg ender opp med å få satt opp bygget. Fins det noen dyktige fagfolk der ute som vil ta oppdraget og er god til å få kommunen på gli? Annekset er ønsket oppsatt der trampolinen står nå.

Doffin - Regnskapssystem og regnskapstjenester

1407VINTERBRO

Konkurransen gjelder levering av skybasert ERP-system (SaaS), samt regnskapstjenester knyttet til dette. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Doffin - Frakt, spesialfrakt og spedisjonstjenester.

1432ÅS

Avtalen skal dekke Norges Miljø og Biovitenskaplige Universitet (NMBU) og Veterinærinstituttets (VI) behov for frakttjenester (ikke flytting) , her kalt frakt, spesialfrakt og spedisjonstjenester nasjonalt og internasjonalt. Anskaffelsen er delt opp i 3 delkontrakter. Se konkurransedokumentene for ytterligere informasjon.

Lydisolert musikklokale

1430ÅS

Ønsker å bygge dobbelgarasje om til lydisolert studio/øvingslokale. Trenger å komme i kontakt med firma som har erfaring med lydisolering, akustikk, ventilasjon, lydtette vindu og dører osv. Ønsket byggestart sommer/høst i år, når vi har overtatt eiendommen. Garasjen er frittstående og har betonggulv og vegger av tre. Skråtak. Ca 35 kvm. Ønsker å evt utvide den ca to meter i lengden. Ta kontakt hvis ditt firma har erfaring med slike prosjekt og dere har forslag til hvordan dette kan gjøres.

Doffin - Nytt administrasjonsbygg, totalentreprise

1407VINTERBRO

Konkurransen gjelder levering av nytt administrasjonsbygg til Nordre Follo Renseanlegg IKS med adkomstvei. Anskaffelsens verdi anslås til under EØS-terskelverdi. Volumet er et estimat og er ikke bindende for oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Bruksendring enebolig.Ombygging av opprinnelig garasje i 1 etg til leilighet

1407VINTERBRO

Har et rom på 50m2 i grunnplanet på min enebolig som jeg ønsker å få omgjort til en 2 roms leilighet . God takhøyde, leca byggeplank. Utførende autoriserte byggmester må være godkjent for ansvarsrett. Planskisse kan sendes på epost.

Siste evalueringer
Beregne limtre-bjelke og sette inn bæring ved fjerning av bærevegg

To samkjørte karer som absolutt kan anbefales, og ikke minst når du ønsker å få hjelp til søknad og få jobben gjort på rekord tid. Prosjektet ble utført akkurat slik vi ønsket. Nevner også at standardkontrakten til Mitt Anbud var avklarende og til god hjelp.

Jan. 2022
L

Lars Thore om OSLO BYGGMESTER SERVICE AS