Ansvarlig utførende i Asker

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Ansvarlig utførende i Asker

ELEGANTE GULV AS

Hei, og velkommen til vår profil! Elegante Gulv AS er et selskap som leverer gulvtjenester. Vi har over 30-års bransje erfaring, og har levert både store og små prosjekter til norske hjem. Hver prosjekt har en prosjektleder som skal være tilgjengelig for kunden før, under og etter prosjektet er utført. Vår markedsføringsstrategi er å levere god produkt/tjeneste til konkurransedyktige priser. Vi har godkjenninger som kreves, og leverer dokumentasjon på utført arbeid.

Juni 2021

Legge gulv

"Jeg vil anbefale Shamal Parkett på det sterkeste. Han holder avtaler, er lett å kommunisere med, veldig hyggelig og profesjonell. Han gir tilbud på forhånd med god og riktig pris. Resultatet ble også veldig bra."
E
Elise
Nesbru
ELEGANTE GULV AS

HØGSAAS CONSULT

Høgsaas Consult kan blant annet hjelpe deg som:- går med en byggedrøm i magen, men er usikker på hvordan du skal gå frem i søknader og papirer. Ønsker en faglig vurdering av om ditt prosjekt er i samsvar med kommunale planer og annet lovverk.Trenger et godkjent foretak som ansvarlig søker for ditt byggeprosjekt. Har skrevet byggesøknad eller dispensasjonssøknad og ønsker kvalifisert gjennomlesing før innsending. Eller deg som har fått avslag på din søknad og trenger råd om hva du nå bør gjøre.Hø...

Se mer
Des. 2021

Ansvarlig SØK+PRO for byggesøknad

"Jan-Fredrik er meget dyktig, professionell, kunnskapsrik, løsningsorientert og veldig lett å kommunisere med. Han hjalp oss med en byggesøknad for etablering av en ny boenhet. Han jobber veldig effektiv, raskt og er veldig god på pris. Vi sikkert kom..."Se mer
P
Peter
Billingstad
HØGSAAS CONSULT

EB ENTREPRENØR AS

4.9 (16)

Nov. 2021

Ombygging for å endring planløsning

"De har bygd om vegger og gulver med en del elektrikerarbeid i 2 etasjer for oss, og vi er veldig fornøyd med resultat. Dawid og Lukas er både flinke og veldig lett å kommunisere og har kommet med mye gode forslag til smarte løsninger under prosjekte..."Se mer
Y
Youjuan
Asker

SSG NORGE AS AVD TEKNIKK OSLO

Ssg Teknikk utfører tverrfaglige oppdrag innen elektro,automasjon, sikkerhet, ventilasjon/kjøling,service og vedlikehold av brannalarm, nødlys, smarthus løsningerVi utfører også intern kontroll på elektro bolig og næring. termografering og har alle nødvendige sertifiseringer.vi har for det meste kunder innen næring og industrien, men utfører alle tekniske installasjonene i din enebolig, leilighet og fritidsbolig og tilbyr trygge og energieffektive løsninger som varerSsg Teknikk er en del av Ssg ...

Se mer
Juni 2021

Legging av varmefolie 60W/kvm og laminat, og fjerning av gammel parkett

"Bra resultat. De rev gulv og tepper, la nytt laminat og lister. Vi er fornøyde."
D
Dejan
Holmestrand

INGENIØR LISCHENKO

Jan. 2020

Endre evt. bærevegg

"Ekstremt fornøyd med Ingeniør Lischenko. Kom til tiden, svarte på alt jeg lurte og har hele veien vært meget behjelpelig! Er super fornøyd!"
C
Christoffer
Østerås

BKE BYGG AS

NY startet firma . Men med 17 år erfaring innen bygg og anlegg. Stor og små bygg.1 ansatt og har flere samarbeidspartnere.

Mai 2019

Støttemur i hage

"Et behagelig bekjentskap. Meget pålitelig, effektiv og ryddig. Dessuten en hyggelig kar. Anbefales!"
T
Trond
Hyggen
BKE BYGG AS
Om Asker

Asker kommune ligger sørvest for Oslo i Viken kommune, og har i underkant av 100 000 innbyggere. Kommunen omfatter halvøya Hurumlandet i tillegg til den nordlige delen av kommunen, som er en del av den sammenbygde bebyggelsen i tettstedet Oslo. Sørover i kommunen ligger flere større tettsteder, blant annet Heggedal, Røyken og Spikkestad.

Boligene i Asker kommune er en blanding av frittstående bygg, som eneboliger og tomannsboliger, rekkehus, leiligheter og gårder. Hva slags bolig du har påvirker hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Husk å undersøke de lokale byggereglene før du setter i gang med prosjektet ditt, så du sikrer at prosjektet oppfyller alle nødvendige krav. Det er lurt å få hjelp av en lokal håndverker som kjenner til hvilke regler som gjelder der du bor, og som i tillegg har erfaring med hvilke materialer som passer til klimaet i området.

Siste registrerte jobber

Doffin - Revisjons- og rådgivningstjenester

3470SLEMMESTAD

Det skal inngås avtale om årlig regnskapsrevisjon i henhold til det lovverket virksomheten(e) er omfattet av. Avtalen skal inngås som en fastpriskontrakt med årlig prisregulering. Konsulentoppdrag i avtaleperioden skal spesifikt avtales i hvert tilfelle, basert på tilbudt timepris med årlig prisregulering.

Doffin - Tofte Brannstasjon - totalentreprise

1372ASKER

Det skal etableres ny brannstasjon på Tofte.

Doffin - Gjerder og porter

1372ASKER

OBS! NB! Beskrivelsen er lang og ligger i medadata. Lag en ny

Ny bergvarmepumpe - skifte eksisterende, ny vvb, nytt styringsanlegg.

3472BØDALEN

Ny bergvarmepumpe - skifte eksisterende, ny vvb, nytt styringsanlegg.

Montere Snøfangere

1388BORGEN

Jeg ønsker å få montert snøfangere på enebolig i Asker. 5 minutter fra Asker sentrum. Jeg har alt utstyret, innfestingsplanker, skruer og monteringsanvisning. Jeg har feste i fjellet for fallsikringssele bak huset, for arbeid på tak på fremsiden av huset.

Doffin - Energibrønner ved Bråset BOS

1372ASKER

Det skal utvides med flere energibrønner i tilknytning til eksisterende anlegg ved Bråset bo- og omsorgssenter.