Trenger du en ansvarlig utførende i Verdal?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Verdal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende i Verdal?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Verdal? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber i Verdal på Mittanbud

Utskifting av tak, 11 stk , boligblokk, Verdal

7653VERDAL

Saga borettslag ønsker tilbud på reparasjon av tak. Tilbudsfrist mandag 9 januar, kl 11.00 Saga borettslag skal legge nytt tak på flere av sine boligblokker. Visuelt grunnlag for oppsetting av tilbud, er utendørs befaring på stedet. Arbeidene skal utføres i henhold til montasjeveiledninger og aktuelle lover og regler. Når utførende firma er valgt settes det opp en plan for gjennomføring av jobben. Primært ønskes det at alle tak blir ferdig i løpet av sommeren 2023. Arbeidene skal utføres på følgende adresser : Heggvegen Seljevegen Dette er husblokker bygget i 2 etasjer. Husene har i dag shingeltak og det skal byttes ut med stål panner av type Armat Ambassadør. Det skal monteres diffusjonsåpent undertak, og alt av nye lekter skal være impregnert materiale. I tillegg skal det lages takutstikk, likt med de husene som er oppgradert. Vindskier og kassebord skal være ferdig malt med ett strøk Visir og 2 strøk maling. Maling med samme farge som huset. Borettslaget leverer maling. Det skal monteres snøfangere langs hele taket, på begge sider av huset. Snøfanger av type Jemtland, slik at det blir likt med de øvrige hus. Luftehatter og pipehatter skal byttes, og det skal monteres vindskibeslag. Det skal monteres takstiger for tilkomst for feiing av piper. Tilbudet skal være et komplett tilbud som inkluderer alt blikkenslager arbeid, stillaser, lift og alt annet hjelpe verktøy som er nødvendig for å gjennomføre jobben. Utførende har totalansvar for alle underleverandører som brukes for å gjennomføre jobben. I tilbudet skal det oppgis den timespris som brukes for ekstra arbeider. Før ekstra arbeider settes i gang så skal det spesifiseres og avtales med borettslaget. Alle former for byggningsskade som oppdages, skal varsles til borettslaget slik at det er mulig å utbedre mens øvrige arbeider pågår. Det gis et pristilbud for hvert hus. Leilighetene vil være bebodd mens arbeider pågår. Dette må det tas hensyn til. Om det under arbeidets gang blir behov for å komme på innsiden av taket, så må de andelseiere dette gjelder, kontaktes direkte. Og informasjon om dette sendt til borettslaget. Med i tilbudet skal det følge attest for skatt og merverdiavgift og dokumentasjon på at de som utfører arbeid har lønns og arbeidsvilkår i følge norsk lov. Med i tilbudet skal det følge referanse liste for tilsvarende arbeider. I referanselisten skal det også oppgis tidspunkt for utførelse og kontaktinformasjon for referansepersoner. Borettslaget forbeholder seg retten til å prioritere lokale firmaer. Om det savnes informasjon så kontakt borettslaget.   For at tilbudet skal bli vurdert må det være sendt på mail slik at borettslaget har det tilgjengelig Mandag 9 januar kl 11.00 Borettslaget har mailadresse Mailen går da til styret i borettslaget slik at henvisning til person ikke er nødvendig. Med vennlig hilsen borettslag Erik

Påbygg enebolig

7654VERDAL

Ønsker å heve deler av huset med en etasje. Areal på påbygg ca 50-60 km2. Saltakhus fra ca 1970, men nytt tak (takstein,blikk,..) i 2011-12. Ny etasje vil gå utenfor eksisterende yttervegg så noe fundamenteringsarbeid må påregnes. Nytt tak på påbygg skal utføres som pulttak evt kompakttak.

Doffin - Nye Vinne og Ness skole i Verdal kommune

7651VERDAL

Rehabilitering , riving og nybygging av Nye Vinne og Ness skole. Totalt areal ca 5700 m2.

Doffin - Vikna kommune - Austafjord barnehage

7652VERDAL

I henhold til konkurransegrunnlag og beskrivelse.

Doffin - Ecopro AS - mellomlager biorest, ny kunngjøring

7652VERDAL

I henhold til konkurransegrunnlaget og funksjonsbeskrivelsen.

Doffin - Ole Vig VGS. renovering bygg G

7652VERDAL

I henhold til konkurransegrunnlaget.