Trenger du en ansvarlig utførende i Moss?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende i Moss?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Moss? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Om Moss

Kommunen og byen Moss ligger langs østsiden av Oslofjorden, 50 minutter sør for Oslo i Viken fylke. I tillegg til fastlandsområdet, omfatter kommunen Jeløya ute i fjorden og Dillingøya i Vansjø. Flesteparten av innbyggerne i kommunen bor i og omkring byen Moss. Sørover i kommunen ligger det mange gårder, samt andre mindre tettsteder, blant annet Ryggebyen og Larkollen.

De fleste boligene i Moss er enkeltstående hus, som eneboliger og tomannsboliger. I tillegg finnes det mange rekkehus og leiligheter, spesielt i sentrum av Moss. Hva slags bolig du har, vil påvirke hva du har lov til å gjøre av oppussing, hvordan det kan gjennomføres og hvilke byggesøknader du må sende inn til kommunen.

Uansett om du skal totalrenovere huset eller trenger hjelp til vedlikehold, er det en fordel å velge håndverkere som holder til i Moss eller i nærheten av deg. De kjenner til de lokale byggereglene og hvilke materialer som passer til klimaet der du bor. Husk at det også som regel er du som betaler for reiseveien til håndverkeren.

Ansvarlig utførende jobber i Moss på Mittanbud

Åpne etasjeskiller mellom 1. etg og kjeller etg for å sette et trapp mellom etasjer

1533MOSS

Ser etter en snekker/ tømrer som kan lage/ åpne etasjeskiller. Det som skal gjøres er å sende en søknad til Moss kommunen og står som ansvarlig og utføre jobben. Selve trapp skal jeg utføre selv. All Plan, snitt og som helst tegninger kan jeg ordne selv. Etasjeskiller av treverk. Åpning vil være 2x1 meter.

Forsterke gammel grunnmur

1570DILLING

Har et hus med sparesteinsmur som trenger å forsterkes på 2 sider. Ca 8×7m og i underkant av to meter høyde. 1m er under bakkeplan og må graves ut.

Doffin - Gang- og sykkelvei - sykkelbro - Osloveien - Nøkkelandsveien

1501MOSS

Formålet med anskaffelsen er å inngå kontrakt om etablering av ny overgangsbro over Trolldalsbekken. Overgangsbroen er lokalisert ved Nøkkeland på Kambo, og er en del av turstien langs Trolldalsbekken.

Renovere kjøkken og stue

1526MOSS

Stue og kjøkken idag er adskilt med delevegger. Ønsker å åpne opp samt totalrenovere elektrisk anlegg, tak, vegg og gulv med varmefolie og nytt kjøkken. Total gulvflate er ca 85 m2 Vi ønsker primært å forholde oss til en ansvarlig - ergo betyr det at utførende MÅ koordinere med øvrige tekniske fag samt planlegge fremdrift. En detaljert fremdriftsplan anses som en del av tilbudet Kjøkkenet er bestilt og blir levert 19 april. Ferdigstillelse senest 1 mai

Bygging av 6 leiligheter

1531MOSS

Vi har rammetillatelse på 9 leiligheter i Storgata, 1531 Moss. 3 leiligheter er alt godkjente leiligheter og skal ikke berøres. Mens 6 leiligheter må bygges i eksistrende bygg. Vi behøver anbud om rivning og bygging av vegger og våtrom. Trenger ferdigattest på brannskiller og våtrom. Prosjekterende på brannkonsept. Kontroll på brannkonsept. Kontrollerende på våtrom. Utførende på våtrom. Utførende på sanitæranlegg. Utførende på tømrer. Legger ved planskisser.

Muring

1534MOSS

Har to leiligheter som er slått sammen til en leilighet. Leilighetene skal nå seksjoneres til to leiligheter. Ønsker pris på jobben som skal utføres. Bredde er 160cm, høyde er 220cm. Krav til veggen nedenfor. Krav til veggen: SG IV8 2x70 stender adskilt isolert, 2x13 gips begge sider, brannkrav E160, lydkrav 55 db. Hører gjerne fra dere v

Siste evalueringer
Rive kjøkken, legge 114m2 gulv, fjerne bue

Fagmessig og grundig gjennomført. God kommunikasjon og fleksibilitet under hele prosessen. Fornuftig pris som avtalt i anbudet, ingen påslag eller skjulte kostnader underveis. Vi bruker gjerne Ole Wegard til neste oppdrag!

Sep. 2021
K

Kathrine om OLE WEGARD UTNE

Rygge
* Fortsatt ledig: BADEROM

Mann som har store kommunikasjons problemer. Byttet tid gjentatte ganger. Ryddigheten var elendig. Jobbet på bad men kastet fra seg arbeidstøyet på kjøkken benken og skoene på kjøkkengulvet. Gikk han i kjøkken skapene og forsynte seg med boller som han brukte i arbeidet. Tok ned en stabel med boller som da ble møkkete og måtte vaskes. Den han bruke måtte kastes. Dette uten å spørre om lov. For å finne dette må han har "rotet" rundt i kjøkkenskapene. IKKE LOV Å ÅPNE SKAPER ELLER "SNOKE" DER MAN JOBBER. REGEL 1. Selve jobben han gjorde er sikkert greit og gutta han leide inn som elektriker og folk til fliselegning ser bra ut. Fuge arbeidet i overganger til vegg kunne vært bedre utført

Mai 2019
T

Terje om LARSENS BYGGSERVICE AS

Ski