Ansvarlig utførende - Haugesund

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Doffin - Ventilasjonsarbeid, rammeavtale

5528HAUGESUND

OBS! NB! Beskrivelsen er lang og ligger i medadata. Lag en ny

Doffin - Maler- og gulvleggerarbeid, rammeavtale

5528HAUGESUND

OBS! NB! Beskrivelsen er lang og ligger i medadata. Lag en ny

Doffin - Rammeavtale - Analysetjenester vann, avløp og deponi

5528HAUGESUND

Haugesund kommune har som mål å inngå rammeavtale på laboratorietjenester til analyse av vannprøver, som inkluderer men ikke er begrenset til vannprøver iht. drikkevannsforskriften, sigevann, avløpsvann, slam, basiskarakteristikk, jordanalyser og forurenset vann.

Doffin - Elektrikerarbeid, rammeavtale

5528HAUGESUND

OBS! NB! Beskrivelsen er lang og ligger i medadata. Lag en ny

Modernisering - utbygg

5535HAUGESUND

Vi ønsker og modernisere/bygge ut huset. Vi har en budsjett ramme på 3.mill nok og ønsker og se hva vi kan få for dette. Hei, da har jeg fått tak i noen av tegningene på huset. Resten kommer når systemer til kommunen er oppe å går igjen. Det som vi ønsker her da er jo utbygging og modernisering av huset. Vi har noen alternativ til dere som dere kan jobbe ut i fra også ser vi va smarte og gode løsninger dere kommer frem til. Vi tenker litt på pris idag og hva vi får gjort for minst mulig kroner. Første ide som streifet oss er eventuelt at det kunne blitt utbygging mot øst ved kjøkken og stue. Her kunne det blir et utbygg på ish 40kvm++ og 2 etasjer etter hva vi kan betale. Ide nr 2 : da kunne vi sett for oss et utbygg 40kvm++ mot øst og en etasje med flatt tak og takopplett. + det nåværende utstikket mot sør til et flatt utbygg i huset slik at det blir modernisert som saltak + funkis. I husets første etasje er det ønskelig med: 1 soverom med garderoberom 1 bad Kjøkken/spisestue (åpen løsning) Stue I husets andre etasje er det ønskelig med: 3 soverom Loftstue 1 bad

Doffin - Breidablikk skole - nord og mellombygg - 2. utlysning

5528HAUGESUND

Prosjektet omfatter rehabilitering og innvendig sanering av eksisterende skolebygning nord på tomten og nybygg som binder sammen eksisterende nordlig- og sørlig bygningsmasse. Eksisterende bygningsmasse var bygd omtrent i år 1899 og har et areal på ca. 1925,5 m2 BTA. Mellombygget har et areal på ca. 276,9 m2 BTA.

Siste evalueringer
Oppussing/renovering av hus i Haugesund

Vi er veldig fornøyd med Helgevold. De var effektive, hyggelige, lydhøre for våre ønsker, pålitelige, og de informerte oss hele tiden om hva som var gjort, samt ekstra utgifter som dukket opp underveis.

Mars 2020
C

Cecilie Emmerhoff om HELGEVOLD ELEKTRO AS

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud