Trenger du en ansvarlig utførende i Levanger?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Levanger? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende i Levanger?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Levanger? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber i Levanger på Mittanbud

Enebolig Levanger

7608LEVANGER

Ønsker et tilbud på følgende: Plassering av hus på tomt. Utarbeidelse av plantegninger, snitt og fasade. Byggesøknad. Ansvarlig prosjekterede. Ansvarlig søker. Informasjon: Huset skal oppføres på eiendommen 312/76 og 312/77 i Levanger kommune Trøndelag. Vi ser for oss plassering sør-øst og baksiden mot 312/27. Tomten er forholdsvis flat, men det er fjell i området hvor huset er tenkt plassert. Vi ser for oss et hus på 2 etg med grunnflate på ca 120 m2. Ønsker en tilbud på utførelse som listet opp over. Vennlig hilsen Johannes

Påbygg på enebolig i Høgberget, Levanger

7606LEVANGER

Vi har akkurat kjøpt hus med planer om å bygge på for å få nok plass med stue og soverom. Vi ønsker å sette i gang prosessen med tegning for å se på løsninger, og videreføre dette til søknadsprosess og etterhvert bygging. Vi ser for oss at påbygget er i størrelsesorden 4x5m, men gjerne litt større (5x5) om mulig. Der vi har tenkt utbygget vil det stå en garasje nærmere enn 8m fra naboeeiendommen (som går litt over på vår eiendom), så det må sikres med branncelle/brannvegg mot denne. Vedlagt er link til salgsannonse med bilder https://www.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=318703958&ci=4 Oppdatering 21.09.23 Det har vært en del interesse for denne jobben, og for å gjøre omfanget enklere for meg og tilbydere, så har jeg lagt inn en oversikt over hva som ønskes utført. - Konseptegning av alternativ 1 og alternativ 2, slik at vi kan vurdere hva vi går videre med - Konsepttegning av takoverbygg og carport - Tegninger for byggeøknad og som kan brukes for forespørsel til utførende entreprenør - Byggesøknad Tilbud ønskes som fastpris, hvor det legges inn 1 revisjon av hver av konsepttegninger basert på innspill fra oss. Øvrige endringer avtales etter hvert.

Taktekking

7600LEVANGER

Ønsker pris på taktekking på bolig som er under oppføring,jobben må utføres ila august.. sender over tegninger.

Doffin - Sommervegen 2 - 4 nye boenheter

7600LEVANGER

Det skal etableres 4 boenheter hhv. med 2 stk 3-roms og 2 stk 4-roms boenheter. Tiltaket omfatter også fellesareal, garasjer/carporter, søppelhåndtering og opparbeidelse av uteområde. Tiltaket omfatter også riving av eksisterende bolig på tomta. Følgende opsjoner skal prises separat: OPSJON 1 HEIS Plattformheis størrelse 1100 x 1400 jfr. Plantegning. Heis inngår i utgangspunktet ikke, kun heissjakt som vist på tegning. OPSJON 2 CARPORTER i samsvar med tegninger

Bygge sammen to hus - ca 79m2 innvendige mål

7604LEVANGER

Vi ønsker å bygge sammen våre 2 hus som vi har på tomta. Tilbygg skal være 1 etasje og ha flatt tak med takterasse. ca 79m2 innvendige mål. Tomten er flat mellom byggene, men huset til høyre er ca 60cm lavere i terrenget. Vi ønsker at gulvet skal være på høyde med huset til venstre. Vedlagte bilder er skisse for hva som er tenkt. Baderomsplater og gulvbelegg på bad, varmekabler. Gang med fliser på gulv, varmekabler. Sparklet gips listefritt på øvrige rom, klikkvinyl. Utvendige vegger møre royal stående dobbelfals tett. Vi ønsker total-pris på jobben gjort innenfor den røde markeringen på planskisse.

Doffin - Bygningsmessige tiltak Rinnleiret - fredede bygninger

7600LEVANGER

Det skal gjennomføres bygningsmessige tiltak for tre bygninger i Rinnleiret militærleir, bl.a. omlegging skifertak, oppretting bæresystem, oppmaling fasader, sanering eternittplater fra tak.