Trenger du en ansvarlig utførende på Stange?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende på Stange? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende på Stange?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende på Stange? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber på Stange på Mittanbud

Doffin - Kommunalt næringsavfall Stange

2336STANGE

Innsamling, transport og behandling av kommunalt næringsavfall

Skifte takplater, ny terrasse dør, ny loftluke

2330VALLSET

Trenger tilbud fra et godkjent firma til å utføre jobben. Dette dreier seg om skifte tak, stue, gang og noe isolasjon. Alt går i et! Det har vært kondens skader i tak. Trenger å få satt inn ny terrasse dør og satt inn ny loftluke ved bytte av tak. Dette er en jobb i firemannsbolig 2 etg. Ved spørsmål event befaring av jobben ta kontakt.

Doffin - Anskaffelse - Håndverkertjenester

2312OTTESTAD

Anskaffelsen skal dekke oppdragsgivers behov for kjøp av håndverker- og entreprenørtjenester for å få utført vedlikehold, reparasjoner og mindre investeringsprosjekter på alle lokasjoner som oppdragsgiver drifter. Fagområder som skal dekkes er: - Rørleggerarbeider innen industri og VVS - Ventilasjonsarbeider - Mekaniske arbeider - Maskinentreprenør - Byggentreprenør, inkluderer også blikkenslagerarbeid, glassmester, taktekking, maler og murarbeid

Utvidelse med loftsetasje i leilighet

2312OTTESTAD

Jeg eier en leilighet med uinnredet loft som jeg ønsker å gjøre om til bruksareal. Dette er snakk om både rominndeling til to soverom, loftstue og bad, samt bod. Ønsker også takvinduer. Det er lagt opp for bruksendring, og rør til bad ligger klart til å trekkes opp. Jeg trenger også å hjelp til innsendelse av søknad om bruksendring ifm. krav om ansvarsbelagt søknad og krav om uavhengig kontroll for brann. Leiligheten er en del av et leilighetstun, og mange av leilighetene har tilsvarende loftsløsning.

Doffin - 2021/400 Totalentreprise nye Stange ungdomsskole

2336STANGE

Stange kommune inviterer til åpen konkurranse for totalentreprise ny Stange ungdomsskole. Tiltaket skal gjennomføres som en totalentreprise. Tiltakshaver har som anbudsunderlag utarbeidet anbudstegninger og kravspesifikasjoner som en byggherreutviklet totalentreprise. Totalentreprenøren vil få ansvaret for all koordinering og utførelse på byggeplassen, samt all nødvendig prosjektering. Skolen er planlagt for 450 elever og ca. 60 ansatte. Den nye skolen skal ligge mellom Stange videregående skole og Dovrebanen. (Gnr. 97/ Bnr. 126 og Gnr. 96/ Bnr. 219-220). Adkomst er tenkt via dagens avkjøring fra Ljøstadvegen. Anleggets adresse: Ljøstadvegen 11. Det skal etableres ny parkeringsplass og bussholdeplass på Innlandet fylkeskommune sin eiendom som blir felles for ungdomsskolen og den videregående skolen. Parkeringsløsninger og hente/bringe soner samkjøres med Innlandet fylkeskommune og Stange videregående skole.

Doffin - 3157 - Totalentreprise på fosforgjenvinning Hias RA

2312OTTESTAD

Det innbys til åpen tilbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av fosforgjenvinning ved Hias RA i Ottestad. Det ønskes i den forbindelse tilbud på totalentreprise på maskinelt utstyr, levering, innlosing, montering og igangkjøring av utstyr, samt byggetekniske tilpassinger. Prosjektering skal inkluderes. Formålet er å oppnå 40-60 % fosforgjenvinning som struvitt ved Hias RA, gjennom å etablere et komplett fosforgjenvinningsanlegg med P-stripping og struvitt produksjon. Det ønskes ren og god kvalitet på produsert struvitt med lite organiske innhold.