Ansvarlig utførende - Øvre Eiker

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt neste prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Ansvarlig utførende - Øvre Eiker

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt neste prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber på Mittanbud

Doffin - Vintervedlikehold- Øvre Eiker kommunale eiendom KF-NY

3301HOKKSUND

Øvre Eiker Kommune skal inngå en avtale på maskinelt  vintervedlikehold i form av brøyting og strøing på brøyteroder. Se vedlagt rodekart. Håndmåking, håndstrøing og tilleggsoppgaver kan utløses som opsjon. 

Pusse opp og utvide kjeller

3322FISKUM

Jeg skal utvide og oppgradere kjelleren til å kunne ha leilighet der. Tar gjerne imot tilbud både for å kunne ta hele eller deler av jobben.

Doffin - Vintervedlikehold- Øvre Eiker kommunale eiendom KF

3301HOKKSUND

Øvre Eiker Kommune skal inngå en avtale på maskinelt og manuelt vintervedlikehold i form av brøyting (herunder håndmåking) og strøing (herunder håndstrøing) på brøyteroder. Se vedlagt rodekart.

* Fortsatt ledig: rør inn og ut for garasje og kjeller + rør ut til kran i hagen

3300HOKKSUND

Hei Rørarbeid i hage: - få vann inn til garasje fra hovedinntak i huset via rør -få vann til kran i hage fra hovedinntak i huset via rør Rørarbeid mellom garasje og vanninntak og vannuttak: - koble vannuttak fra vask i garasjen over til rør, med varmekabler, som går til samme hoveduttak/kloakk som huset Rørarbeid i garasje: Trenger å få innstallert vannintak for vask + sluk. Trenger også en liten varmtvannsbereder (100-150l?) Elektriker har lagt klar strømpunkt for varmtvannsbereder i garasjen. Steg 2: Rørarbeid inne i vaskerom: -Utskiftning av gamle rør på vaskerom som ligger under betong-gulv + utskiftning av rør i kjeller som går ned til slamavskiller. -Er åpen for tilbud på pigging av gulv i vaskerom Har ikke sendt søknad til kommunen enda, men håper på at fagbedriften som mottar dette oppdraget, gjennomfører dette. Kan sende over bilder til de som viser interesse mvh Pål

Doffin - Prosjekt- og byggeledelse, rammeavtale

3300HOKKSUND

Konkurransen gjelder levering av prosjekt- og byggeledelse til bygg og prosjekter. For en beskrivelse av deltagere i anskaffelsen, se punkt 1.1.1. Anskaffelsen er estimert til å være over EØS-terskelverdi. Estimatet er ikke bindende for oppdragsgiver. Volumet vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer. Ca. omsetning eks. mva. for 4 år:- Krødsherad kommune:1.300.000,-- Øvre Eiker kommune: ca. 8.000.000,-- Lier kommune: 3.200.000,-- Modum kommune: 3.000.000,-- Kongsberg kommune: 3.600.000,-- Nore og Uvdal kommune: 2.000.000,-- Ringerike kommune (opsjon): 8.000.000,-- Gran kommune: 15.000.000,-- Jevnaker kommune: 3.000.000,- - Lunner kommune: 6.800.000,- For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.

Søke kommunen om disp.

3303HOKKSUND

Ønsker å bygge terrasse med nedfelt basseng + levegg med tak over på en side. Vi grenser til drammenselva og må søke om disp for å bygge nærmere elva enn 50 m, og pga terrassen blir såpass stor + kommer et godt stykke over bakken på den ytterste delen har vi ikke lov til å søke selv. En med sentral godkjenning må stå ansvarlig. Snekringen ordner vi med selv, men trenger hjelp med selve søknadsprosessen.