Ansvarlig utførende - Vestby

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Godkjenning Kjellerleilighet

1555SON

Trenger ansvarlig firma som kan Godkjenne Kjellerleiligheten i Moss på Ekholtveien. Send meg gjerne prisforslag og deres tilgjengelighet. Trenger å godkjenne leiligheten omgående.

Ny hage, trenger hjelp med planlegging

1555SON

Trenger hjelp til å planlegge og ferdigstille ny hage, ca 1 mål. Ferdigplen er lagt, vi trenger en gjennomarbeidet plan for beplantning og å få den gjennomført. Vi ønsker planter som er enkle å vedlikeholde og som på enkelte steder må fungere som innsyns skjerming (til naboeiendom)

Montering av to vanlig Vannkran og en Utekran.

1540VESTBY

Jeg trenger en rørlegger som kan utføre denne jobben.

* Fortsatt ledig: Tilkobling avløp

1540VESTBY

Arbeidet består av graving, legging av avløpsledning og tilkobling til kommunal avløpsledning.Det er ca 50 meter sydover fram til kommunal avløpsledning. Det må installeres avløpspumpe fordi det er en trykkledning for avløp som går der. Det går ikke med selvfall. Pumpeledningen er trykkpumpeledningen som det kan pumpes avløp inn på. Arbeidet går over naboeiendom og inntil fylkesvei. Ønskes at utførende firma har ansvarsrett og kan stå som ansvarlig søker.

Landmåler

1540VESTBY

Trenger en Landmåler før utsättning av højder o byggnad

Flislegge gulv på bad, dusjsone samt ny membranen

1543VESTBY

Vi skulle sette inn dusjvegger etter å ha hatt ett dusjkabinett, men oppdaget sprukket flis/er. Dette må fikses og vi har fått en vurdering. Gjelder bad på 6 kvm Det som må gjøres er: Ta opp 5 flis rundt Sluk, legge ny membranen på gulv og I dusjhjørne vegg. flislegge komplett gulv, innvendig dusjhjørne og sokkel. (15kvm) Ønsker gjerne noen som kan sette opp ett Celeste dusjhjørne samt skru på blandebatteri når flisleggingen er ferdig. Ønsker ett prisoverslag på beskrivelse av jobben! Jobben må utføres av godkjent firma!

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud