Trenger du en ansvarlig utførende i Sandnes?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Sandnes? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende i Sandnes?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Sandnes? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber i Sandnes på Mittanbud

Rehab: Ny kledning og vindu bakside hus

4309SANDNES

Behov for å utbetre vegg på del av hus som står open etter riving av garasje, samt skifte kledning på resterende vegg, vegg på kortside, bytte 2 stk vinduer, bytte karm til enkel dør på Nordan dør inngang. Vegger skal etterisolerast 5-10cm alt etter anbefaling/dialog under befaring. Inngangsdør kan med fordel stå i samme posisjon, og ikkje trekkast ut. Detaljer: - ny karm til Nordan dør (modellnr på bilete) - 2 stk nye vinduer, 110x110 (mål gammel karm), kvit farge - kledning type Møre Royal, farge Oker Dobbelfals rettkant - Museband av god kvalitet (isola) og insektsnett i kasser til raft - vegg langside 18m, 2,5m til kasse, ca 45m2 (rehab og vegg v/garasjeside) - vegg kortside 6,3m, 4,3m til kasse ca 28m2 - vegg kortside endres til ståande kledning heilt opp - Nye kasser, ca 13m2 - utbetring av vindsperreplate på garasjedel ca 10m~ 25m2, samt dobbel gips for framtidig bygging av garasje ved behov. - nye takrenner, sort farge Avfall og rydding skal ikkje med i tilbod, me ordnar dette sjølv. Ta gjerne kontakt for befaring. Jobbstart avhengig av ferdigstilling av riving og drenering, mest sannsynleg ute i slutten av juni. Tilbod som gis bør ha garasjedel som eigen post, for å ha mulighet til å ordne denne først.

Kjerneboring/kutting i mur og installasjon av ventiler

4317SANDNES

Ønsker å få lagt til lufteventiler på to soverom i kjelleretasje av fagfolk. Har dermed behov for følgende: Kjerneboring/kutting i mur for å lage plass til ventil - 1 per soverom, totalt 2stk. Mur er ca 35-40cm tykk ved begge soverom og bygget er fra 1950-tallet. Installasjon av ventiler til begge soverom. Ventiler er ikke valgt ut på forhånd da jeg tenker det er bedre at fagfolk kommer med forslag til hvilke som passer best.

Brønnboring og renseanlegg

4308SANDNES

Vi vurderer å borre brønn på hytten vår på Ådnøy i Sandnes Kommune. Ønsker også bistand søknadsprosess mot kommunen og tilbud på installering av privat renseanlegg for gråvann eller sortvann.

Vi har en garasje på ca 21m2 som vi ønsker å gjøre om til oppholdsrom

4324SANDNES

Vi ønsker å gjøre garasje på ca 21m2 om til oppholdsrom. Garasjen er per i dag integrert i 1 etg med garsjeport. Høyde er ca 2,4meter. Ønsker pris på følgende: - Ønsker utført arbeid slik at garasjen blir omgjort til oppholdsrom og alt hva dette innebærer med tanke på å tilfredsstille gjeldende krav, søknad mot kommunen etc. - Gulv i garasjen er per i dag betong men slak helning. - Ønsker tegning som viser anbefalt bruk av rom. - Ønsker dør som går fra garsje/oppholdsrom til sideliggende gang. - Ønsker bi-inngang som del av arbeidet. - Tar gjerne et møte for å gi en bedre forståelse av ønsket arbeid.

Rehabilitering

4319SANDNES

Et stor prosjekt . Bygger om andre etasjer. Plantegning, søknad ...........bygger nytt etasje og bygger om. Bred kompetanse og seriøs bygge firma

Lufteventil til to soverom

4318SANDNES

Ønsker tilbud på å sette inn to frisklufteventiler gjennom murvegg til soverom/kontor. Gipsplater på innsiden. Installasjon må følge eventuelle normer/standarder for nybygg. Ønsker rådgiving på type ventil.

Siste evalueringer
Bygge mur/levegg

Håvard bygget en levegg for oss og vi var fornøyde med arbeidet. Han kom på befaringen, hadde gode innspill og satte sammen med oss opp et par forskjellige forslag. Han ga et ryddig prisestimat på forhånd. Han var løsnings-orientert, fleksibel og en arbeidskar som var interessert i å utføre godt håndverk. Han leverte innenfor prisestimat og holdt god dialog underveis. Vil absolutt kunne bruke Håvard igjen på eventuelle videre byggeoppdrag. Kan anbefales.

Nov. 2019
j

jonas om HÅVARD ØYGARDEN

Sandnes
Installasjon av baderomsvifte

Godt fornøyd med rask respons.

Jan. 2019
S

Svein Arild om Elverket AS

Sandnes