Ansvarlig utførende - Holmestrand

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På Mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter
  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Siste registrerte jobber

Påbygg 32kvm

3073SANDE I VESTFOLD

Påbygg ca 32kvm over entre/hagestue. Ønsker råbygg + bærevegger ferdig. Ny hovedinngang samt søknad om en ny inngang til leilighet. Trenger hjelp med tegning, søknad og få det satt opp. Har noen skisser av hvordan vi har sett det for oss. Ønsker kostnadoverslag.

Doffin - 23/6092 - Riving av skoler Holmestrand kommune - begrenset tilbudskonkurranse FOA del II

3080HOLMESTRAND

Holmestrand kommune innbyr med dette til konkurranse om kontrakt som gjelder riving av bygg på eiendom Gnbr. 419/9 og 419/10. Anskaffelsen skal gjennomføres som en totalentreprise i henhold til NS8407. Befaring: Mandag 19. juni kl. 09:00 - Oppmøtested, Magna Ottersens vei 14 (Sande ungdomsskole)

Montering av Laftebygg

3080HOLMESTRAND

Montering av Laft og material pakke .til hytter og hus / samarbeids partner : Buskerud - Innlandet og Telemark.

Besiktigelse av fundament og forslag til tiltak

3072SANDE I VESTFOLD

Har en hytte fra 1964 i Sande i Vestfold med noe tvilsom kvalitet på fundamenteringen. Nå skal vi fjerne Snurredassen og inn med kommunalt vann og avløp i 2023. Vil gjerne ha en kvalifisert besiktigelse med forslag til tiltak for å sikre at kommende arbeider kan utføres uten stor risiko. Ønsker at oppdraget skal løses av person/firma med nødvendig kompetanse/sertifisering for utbedring av fundamenter.

Doffin - totalentreprise-kontrakt for bygging av 6 nye boliger med personalbase

3081HOLMESTRAND

Denne anbudskonkurransen gjelder en totalentreprisekontrakt for bygging av 6 nye boliger med personalbase. Boligene skal bygges med krav som til omsorgsboliger. Oppdragsgiver har gjennomført brukermedvirkning. Det må påregnes en samspill/avklaringsperiode for å kvalitetssikre brukerforutsetninger og romprogram før kontraktsinngåelse. Oppdragsgiver ønsker å knytte til seg en totalentreprenør for detaljplanlegging og oppføring av 6 boliger med personalbase. Det er utarbeidet skisser/tegninger og funksjonsbeskrivelser, som oppdragsgiver ønsker skal bli brukt. Det vil ikke bli akseptert endringer på byggets innhold og arkitektoniske utseende. På utomhus område skal det etableres nødvendig adkomst og parkeringsplasser - se utomhusplan. Oppstart på byggeplass omgående etter kontraktsinngåelse og med estmert ferdigstillelse innen 1.juli 2023. Rammesøknad for prosjektet er godkjent av kommunen.

ANSVARSRETT

3089HOLMESTRAND

Trenger noen som kan stå ansvarlig for en støttemur på 6 m lang og 160 cm høyt, skrive under på ansvarsrett hos kommunen, Mot betaling

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Beskriv jobben og få uforpliktende tilbud fra flere bedrifter nær deg – helt gratis.

Legg ut en jobb og få tilbud

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Legg ut en jobb og få tilbud