Ansvarlig utførende i Larvik

Planlegger du et nytt prosjekt eller trenger du en håndverker til din oppussing? På mittanbud får du uforpliktende tilbud fra kvalifiserte bedrifter

Start her
Ansvarlig utførende i Larvik

VESTFOLD VAKTMESTERSERVICE AS

Vestfold Vaktmesterservice AS utfører alt av vaktmester, reparasjons- og vedlikeholdstjenester for private, borettslag, sameier og næringsliv. Vi har Vestfold og deler av Telemark som kundeområde. Vi hjelper deg året rundt. Ta kontakt for spørsmål og mer informasjon!

Mars 2019

Hagemur

"Jeg er veldig fornøyd med Vestfold Vaktmesterservice som utført godt arbeid, var presise og lette å kommunisere med. Gir de beste anbefalinger til andre som har behov for deres tjenester!"
E
Ellen G.
VESTFOLD VAKTMESTERSERVICE AS
Siste registrerte jobber

Doffin - 23/33948 - Brøyting av kommunale eiendommer

3256LARVIK

OBS! NB! Beskrivelsen er lang og ligger i medadata. Lag en ny

Doffin - 04034 Ladestasjoner Tanum 23/31283

3256LARVIK

Etablering av 32 nye ladestasjoner til nye Tanum hjemmetjeneste med klargjøring for å utvide med ytterligere 8 ladere. Skifte ut eksisterende tavle i bygg. Masseutskifte bærelaget, ny asfaltering og støp av fundamentene til Carport på p-plasser.

Ombygging av garasje

3258LARVIK

Vi ønsker å få tegnet, søkt på og bygget om en eksisterende garasje til en liten enebolig .

Doffin - 22/3335 - Riving og gjenbruk av Annekset

3256LARVIK

Larvik kommune skal gå til anskaffelse av en entreprenør som skal rive annekset til gamle Mesterfjellet skole. Det vil ikke være anbudsbefaring, men tilbyder kan befare bygget selv. Adressen er Kristian Fredriksvei 3, 3257 Larvik.

Doffin - 23/7448 - Ula camping - Rehabilitering av sanitærbygg

3256LARVIK

Larvik kommune skal rehabilitere sanitærbygget på Ula camping.

Doffin - 21/12136 - Rammeavtale rørinspeksjon, prøving og kontroll av VA-ledninger

3256LARVIK

Larvik kommune skal inngå rammeavtale på rørinspeksjonstjenester. I oppdraget inngår i tillegg tjenester for prøving og kontroll av nyanlegg, herunder trykk- og tetthetsprøving samt desinfeksjon, nøytralisering og pluggkjøring/-rensing.