Trenger du en ansvarlig utførende i Askøy?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Askøy? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende i Askøy?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Askøy? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber i Askøy på Mittanbud

Riving og bygge ny enebolig

5310HAUGLANDSHELLA

Vi er på jakt etter BEDRIFT som kan tar ansvar for⤵️ 1- Riving og rive søknad 2- bygg søknad og bygge firma 3- godkjent firma 4- elektrisk firma 5- rørlegger Kunn godkjent og ansvarlig firma kan over ta denne jobben. Vi trenger 1-bygg firma faglig folk 2-elektrisk firma faglig folk 3-rørlegger firma faglig folk Obs....Skal ikke rive kjelleren Hus består av 3 etasjer pluss kjellerleilighet, den skal rives til kjeller, kjellerleilighet skal oppusses og skal ha sine egen inngang 1 etasje skal bygges med egen inngang 2-3 etasje blir i en, det vil si har egen inngang, over 3 etasje ønskelig å terrass tak. Vi Ønsker bedrifter har og følge Norsk arbeids loven Norsk erfaring og kunnskap Norsk standard og arbeids kvalitet. Ta kontakt med meg gjennom mittanbud for mer info.

Nybygg funkis hus 200-220kvm

5302STRUSSHAMN

Jeg ønsker pris på søknad til kommune og pris for å sette opp et funkishus på ca 200kvm. Gjerne pris nøkkelferdig og pris for kun tømrertjeneste. Personen som utfører arbeidet må også kunne søke til kommune.

Doffin - 2023 - NOR - Rammeavtale elektrotjenester

5300KLEPPESTØ

OBS! NB! Beskrivelsen er lang og ligger i medadata. Lag en ny

Påbygg karnapp

5310HAUGLANDSHELLA

Vi har behov for å utvide stuen vår med noen ekstra kvadratmeter og også få inn i rommet. Vi har sett på alternativer med vinterhage men ønsker også å vurdere å bygge på en karnapp. Huset er på Tveit Askøy, vi trenger selvsagt også hjelp til evt byggesøknad.

Undersøke mulige bærevegger og fjerne de hvis de er bærende.

5303FOLLESE

Har noen mulige bærevegger vi skulle ha fått fjernet i huset. Har per nå revet ned til konstruksjonen. Har gode bilder, og orginal plantegning på huset fra 1960-tallet. Huset ble orginalt bygget på 1920-tallet trur vi. 1 - Vegg i yttergang. Denne veggen har en gang i tiden vært en yttervegg før det ble laget et påbygg på 60-tallet. Er en åpning i vegg i dag. Ønsker å forstørre åpningen. Er 3" liggende tømmer. Mistenker at den ikke er bærende da den er relativt bevegelig. 2 - Vegg mellom kjøkken og stue. Samme her med 3" liggende tømmer. Denne veggen trur vi er bærende, men vil helst fjerne. 3 - Samme vegg som nr2 men i etg over. Denne har vi tenkt å fjerne på sikt, men ikke endå. Hvis nr 2 er bærende, så kunne vi tenkt oss å søke om å få denne fjernet i samme slengen.

tegne, søke og bygge utebod med overbygg

5305FLORVÅG

Ønsker å fa tegnet utebod med tilhørende takoverbygg og få søknad om byggeløyve fra kommunen samt oppføring av bygget. Tett bygg med vindsperre i vegger og tak. Ikke elektrisk ikke isolasjon ikke i plating innvendig.

Siste evalueringer
Ildsted

Gary var kort og konsis i dialogen. Svarte gjerne ikke med det samme, men fikk svar på SMS / mail innen 1-2 dg. Ok på pris. Installerte ildsted med nytt røykuttak og pusset mur. Brukte underlag for å skåne gulvet. Inspeksjon av brannvesen i ettertid trakk kun ned på at det burde ha vært pusset bedre på innsiden av Leca-pipen ved gjenmuring av tidligere røykuttak. Utført ihht. avtale mtp. tidspunkt, pris og betaling. Totalt sett fornøyd.

Des. 2021
M

Mikael om FASADE VEST AS