Trenger du en ansvarlig utførende i Lørenskog?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Lørenskog? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best

Få tilbud fra kvalitetssikrede bedrifter

Trenger du en ansvarlig utførende i Lørenskog?

Skal du i gang med et stort byggeprosjekt og trenger en ansvarlig utførende i Lørenskog? Legg ut jobben på Mittanbud og få tilbud fra flere som kan stille som ansvarlig utførende på ditt prosjekt.

  • Legg ut jobben helt kostnadsfritt
  • Motta uforpliktende tilbud fra bedrifter
  • Velg det tilbudet som passer deg best
Ansvarlig utførende jobber i Lørenskog på Mittanbud

Ansvars rett bygge søknad

1461LØRENSKOG

Trenger en som kan være ansvarlig søker for oss. Vi har satt opp ett lite bygg innvendig med toalett, dusj og spiserom. Ta kontakt så sender jeg over bilder eller så kan vi ta en befaring

bærevegg/lettvegg?

1461LØRENSKOG

Ønsker og endre rom løsning i huset vårt. Trenger derfor hjelp av fagperson til og vurdere om de veggene jeg ønsker fjernet er bærevegger eller lettvegger? Pris og løsning utifra hva som kan rives?

Statiker for beregning av dimensjon på H bjelke

1472FJELLHAMAR

Skal utvide en åpning mellom stue og kjøkken og trenger en statiker som kan beregne bruk av materiale (bjelker).

Grunnundersøkelse av byggetomt

1470LØRENSKOG

Ønsker tilbud på grunnundersøkelse av byggetomt ifm byggesøknad: redegjørelse med vurdering/utredning. Se vedlegg.

Ansvarlig utførende foretak

1472FJELLHAMAR

Det er bygget to tilbygg i et tomannsbolig i 2016. Den enne tilbygget er på ca 26 kvm med bruksendring. Det andre tilbygget er en inngang på ca 8 kvm. Beregnet utvidelse på på begge tilbyggene tilsammen er ca 18. 5 kvm. I senere år kommet krav om godkjenning og det ble sendt et byggesøknad til lørenskog kommune i 2022. I denne sammenheng kommet krav om et ansvarlig utførende foretak. Det var 2 fagperson fra polen som hadde hjulpet meg med å ferdigstille de tilbyggene i 2016, men jeg har mistet kontakten med dem nå etter mange år. Siden huset er del i et vertikalt tomannsbolig kan jeg ikke selv være selvbygger ansvarlig. Av den grunn trenger jeg en fagperson eller firma for å står som ansvarlig utførende foretak for tilbyggene.

Grunnarbeider i forbindelse med forstøtningsmur og påfylling av masser

1476RASTA

Vi søker et firma som kan utføre grunnarbeider i forbindelse med forstøtningsmur og påfylling av masser og fundament for ferdigstøpt plate for garasje, ekstra parkeringsplass og bod. Det skal i den forbindelse legges til rette for trapp i terreng som fører ned til huset. Vi har en rammetillatelse gitt av Lørenskog kommune, og mer informasjon vedrørende søknaden finnes ved søknadsnummer 21/5889 eller via linken 21/5889 - Falkeveien - gnr 99 bnr 147 - Oppføring av garasje. Vi vil også trekke frem følgende som er viktig i forhold til prosjektering og utførelse av arbeidet: Tiltaket medfører vesentlige terrenginngrep, på egen eiendom, og i nabogrense. Dette utløser krav om en redegjørelse for grunnforhold, samt egen ansvarsrett for konstruksjonssikkerhet i tiltaksklasse 2. Vi har fått utarbeidet en rapport av godkjent firma for å dekke kravet til redegjørelse for grunnforhold. Ser frem til å høre fra dere, ta gjerne kontakt dersom dere ønsker å foreta en befaring.

Siste evalueringer
Oppussing av kjøkken og stue

CC Entreprenør anbefales på det varmeste! Ryddig og forutsigbart, god kommunikasjon hele veien og trivelige og ikke minst flinke folk :-)

Feb. 2022
Ø

Øystein Hassum om CC ENTREPRENØR AS

Rasta
Dimensjonering av bærende konstruksjon

Edward hjalp oss å endre på bæringen i huset, både prosjektering og utføring. Vi er 100% fornøyd med jobben fra A til Å. Han er hyggelig og enkel å kommunisere med, han er utrolig dyktig og resultatet ble over alle forventninger. Prisen var også god. Kan anbefale TCH Prosjekt for alle som ønsker et seriøst firma som vet hva de driver med!

Aug. 2021
A

Annette om Tch Prosjekt As

Oslo
Grunnarbeid ifm nytt hus

Holm Maskinservice AS kom med råd og anbefalinger underveis i arbeidet. De utførte arbeidet akkurat som avtalt. Hyggelig folk, bra service. Anbefales!

Mai 2021
T

Terje om HOLM MASKINSERVICE AS

Lørenskog
Arkitekt

Jobben som Aplan fikk, vi er fornøyd at vi har det fått det godkjent fra kommune. Det tok seg litt tid men det er kommunen som også spiller litt rolle her. Ellers Bra jobba, var litt problem med kommunikasjon underveis ellers det gikk bra.

Jan. 2021
U

Usman om APLAN ANDERSEN

Løken